Nové korejské seriály na Netflixu: Romance o bývalé hvězdě K-popu nebo holka s nadlidskou silou

Eva Lenská
Foto: Netflix

V říjnu udělá Netflix opět radost fanouškům jihokorejských seriálů. Chystá pro ně hned dva parádní kousky. Jednu komedii o neuvěřitelně silné slečně a jeden krásný romantický příběh o dívce, která bývala k-popovou hvězdou. Na své si přijdou milovníci humoru i věční romantici.

Silná holka Nam-sun (Strong Girl Nam-soon)

Na první pohled obyčejná dívka Kang Nam-soon (Lee Yoo Mi) je obdařena nadlidskou silou. Jako dítě se ztratila v Mongolsku a v dospělosti přichází do Soulu, aby našla své rodiče. Nakonec se jí poštěstí najít matku, ze které se mezitím stala bohatá žena posedlá konáním dobrých skutků, a také babičku. Obě ženy se stejně jako ona narodily coby neuvěřitelné silačky.

Všechny tři se jednoho dne zapletou do drogového případu, ke kterému došlo v Gangnamu. Začnou spolupracovat s mladým detektivem Kang Hee-sikem (Ong Seong Wu), kterého jejich superschopnost rozhodně překvapí. Kromě toho však mají společného ještě něco, všechny tři dámy jsou zamilované. Jedna do fešáka, druhá do sympaťáka a třetí do džentlmena.

Komediální seriál Silná holka Nam-sun bude Netflix dávkovat po dílech od 7. října.

ČTĚTE TAKÉ: Ženská verze Pabla Escobara míří na Netflix: První ukázka z očekávané minisérie o prohnané kokainové kmotře je venku

Du-na! (Doona!)

Lee Du-na (Bae Suzy) bývala svého času členkou populární dívčí k-popové skupiny. Byla hlavní zpěvačkou a nejoblíbenější členkou ze všech, ale pak najednou oznámila odchod do důchodu. Nyní bydlí v domě, jenž se nachází nedaleko univerzity, a ven vychází jen zřídka.

V tom samém domě žije také Lee Won-joon (Yang Se Jong), zcela obyčejný, ale dobrosrdečný mladík, který studuje na univerzitě. Jeho laskavost a něha Du-nu přitahují a poskytují jí útěchu. Nejprve se spolu jenom přátelí, ale pak začnou jeden po druhém toužit. Přesto je v tom háček. Ona ho varuje, aby se nezamiloval.

Romantický seriál Du-na! bude na Netflixu dostupný od 20. října.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: 7 českých komedií na Netflixu, které polechtají vaše bránice: Od totálně ujeté párty až po chlapa v lodičkách

Zdroje: Asianwiki, What’s on Netflix, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.