Legendární zlodějský genius se vrací. Trailer ke 3. řadě Lupina naznačuje, že má v plánu předvést svůj dosud největší trik

Foto: Emmanuel Guimier / Netflix

Už 5. října se na Netflix vrátí Omar Sy jako Assane ve skvělém francouzském krimi thrilleru Lupin. Netflix konečně vydal oficiální trailer, který ukazuje obvyklou kombinaci akce a komedie, na jakou jsme zvyklí z předchozích řad.

Assane se skrývá a musí si zvyknout na život daleko od ženy a syna. Ti kvůli němu ale trpí a Assane se rozhodne vrátit do Paříže a navrhnout jim bláznivou věc: útěk z Francie a nový život někde jinde. Přízraky z minulosti ale dál dotírají a neočekávaný návrat obrátí Assanovy plány vzhůru nohama.

Zloděj gentleman má navíc tentokrát zrak upřený na dobře střeženou Černou perlu a dokonce jde tak daleko, že jejího majitele předem upozorní. Možná je to klíčová část plánu. Každopádně u fanouška Arsèna Lupina nikdy nevíte.

Černá perla na podstavci.
Foto: Emmanuel Guimier / Netflix

Trailer, který Netflix vydal před pár dny, ukazuje obvyklou kombinaci akce a komedie, na jakou si diváci u tohoto francouzského hitu Netflixu zvykli. Naznačuje také, že Assanea čeká dosud zřejmě největší akce. Na stupnici od 1 do 10 ji sám hodnotí na 12.

První u druhá část Lupina si skvěle vedli v žebříčcích sledovanosti i v hodnocení diváků a kritiků. Snad se bude na podobné vlně úspěchu nést i třetí část, která spatří světlo světa už 5. října.

Původní francouzská série je současnou adaptací románů napsaných francouzským spisovatelem Mauricem LeBlancem, který postavu vytvořil v roce 1905. Knihy byly v průběhu let adaptovány do desítek televizních seriálů a filmů.

Zdroje: Trailer, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.