Mia se vrací z léčebny a dohání večírky, lásku i první sex. Nový seriál Netflixu si zamilují fanoušci Euforie a Sexuální výchovy

Eva Lenská
Foto: Netflix

Po Srdcerváčích a Sexuální výchově Netflix přinese další seriál o mladých a pro mladé. Bude zábavný i romantický, avšak zároveň se bude dotýkat vážných témat, jako jsou duševní nemoci a anorexie. Tvůrkyně novinky nazvané Všechno hned (Everything Now) doufá, že příběh hlavní hrdinky Mii pomůže mnoha dospívajícím vyznat se ve svých pocitech i přáních.

Šestnáctiletá Mia (Sophie Wilde) se po dlouhém boji s anorexií vrací do školy a nestačí se divit. Za těch sedm měsíců, kdy se léčila v psychiatrické léčebně, se její spolužáci změnili a posunuli dál. Všichni během té doby načerpali plno nových zkušeností, které ona zatím neměla šanci poznat. Má proto pocit, že jí ujel vlak.

ČTĚTE TAKÉ: Recenze: Nadržená teenagerská komedie konečně dosáhla vyvrcholení. Sexuální výchova je nejlepší seriál, který si teď můžete pustit

Ráda by zameškaný čas dohnala, proto si sepíše seznam věcí, které by měla každá náctiletá holka prožít. Spolu se svými třemi nejlepšími přáteli a novou velkou láskou se vrhá po hlavě do světa randění, večírků, prvních polibků i sexuálních zážitků a brzy zjišťuje, že ne všechno se dá v životě naplánovat.

Jak to mají britští teenageři s láskou, prvním sexem, drogami, alkoholem a divokými večírky? Chcete to vědět? Mia také. Její kámoška jí jasně radí, že zakázané věci se musí dělat pořádně, a tak neotálí. Jenže kvůli spěchu může také o hodně přijít.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nejlepší sci-fi posledních let míří na Netflix. Film, ve kterém se dokola opakuje 8 minut, má na ČSFD hodnocení 80 %

Osmidílné komediální drama má na svědomí producentka a scenáristka Ripley Parker, jež uvedla, že seriál klade důraz na duševní poruchy, s nimiž se potýká mnoho náctiletých, a zaměří se zejména na ty, které se týkají příjmu potravy a fyzického vzhledu.

Seriál Všechno hned bude na Netflixu dostupný od 5. října.

Zdroje: Mashable, Netflix, What’s on Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.