Hvězda Bridgertonových se utápěla v alkoholu. Neměl by být legální, hlásí po úspěšné terapii

Eva Lenská
Foto: Liam Daniel/Netflix

Říká se, že alkohol je metla lidstva a jak mu někdo propadne, je zle. Své o tom ví i dcera Imeldy Staunton a Jima Cartera, kterou diváci znají z populárního dobového seriálu Bridgertonovi (Bridgerton). Svůj boj se závislostí na alkoholu vyhrála, a fanoušci ji tak opět uvidí ve třetí řadě.

Devětadvacetiletá Bessie Carter se po vzoru svých rodičů stala herečkou a zahrála si například v seriálech Rodinné sídlo a Beecham House. V Bridgertonových hraje Prudence Featherington, sestru Penelpe, o které bude očekávané pokračování.

Bessie se rozhodla, že se svěří veřejnosti se svým problémem. Pro blog JOMO Club napsala článek o svém boji se závislostí na alkoholu. Přiznala v něm, že po absolvování terapie už pět let nepije žádný alkohol a dodala, že v mládí často pařila a běžně s přáteli propila celou noc.

ČTĚTE TAKÉ: Nové tváře ve 3. řadě Bridgertonových nejsou úplně neznámé. Jeden z herců hrál například v seriálu Koruna

Foto: Liam Daniel/Netflix

„Bylo pravidlem, že páteční večer začínal pitím piva na zahrádce hospody a končil rozmazanými představami o nekonečné řadě cigaret,“ uvedla. „Všechny tyto noci se pak druhý den proměňovaly ve vtipné anekdoty v textových zprávách kamarádům, zatímco jsem se choulila sama na pohovce s jídlem od donáškové služby.“

Herečka se podělila o to, jak moc se její život změnil poté, co přestala pít. „Podstoupila jsem terapii abych se vypořádala s mým problémem, tedy s nízkou sebeúctou, kterou alkohol jen prohloubil,“ přiznala a dodala, že nikdy nebyla šťastnější. „Konečně jsem znovu objevovala autentickou, zábavnou, kreativní a silnou osobu, jíž jsem byla, než jsem podlehla droze, která by neměla být legální.“

O třetí řadě seriálu Bridgertonovi, jež bude mít premiéru ještě letos, jsme více psali zde.

Zdroje: Hello!, Independent, Wikipedie

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.