Gillian Anderson si zahraje v akčním historickém seriálu Netflixu. V době mnoha předsudků vůči ženám dosáhne obrovské moci

Eva Lenská
Foto: Fox Network

Gillian Anderson není na Netflixu žádným nováčkem. Už si zahrála v Sexuální výchově a Koruně, nicméně pro fanoušky zůstane navždy agentkou Scullyovou ze seriálu Akta X. Brzy ji opět uvidíme, protože vyšlo najevo, že si zahraje v akčním westernu producenta Kurta Suttera.

Netflix si seriál The Abandons objednal v říjnu loňského roku a hodlá divákům představit jedinečný westernový akční kousek zasazený do Oregonu 50. let 19. století. Děj se bude soustředit na skupinu různorodých rodin, které usilují o své vlastní „zjevné poslání“, avšak majetkem posedlí zkorumpovaní boháči se je snaží vystrnadit, protože touží po jejich půdě.

ČTĚTE TAKÉ: Hra na oliheň představila další herce pro 2. řadu. Je mezi nimi spousta známých osobností včetně člena světoznámé k-pop skupiny

Gillian Anderson v seriálu ztvární zámožnou matriarchu Constanci, která si navzdory tehdejším předsudkům vůči ženám vybudovala mocnou síť spojenců díky penězům, šarmu a bezohlednosti. Tato dáma z rodiny Van Nessových zdědila manželovo jmění a poté ho zdvojnásobila. Jelikož ví, co je klíčem k přežití, staví na první místo v životě moc, bohatství a původ.

V seriálu si také zahraje Lena Headey, známá z celosvětového hitu Hra o trůny. The Abandons produkuje zmíněný režisér, scenárista a producent Kurt Sutter. Režie se chopili Stephen Surjik a Otto Bathurst. Netflix divákům slíbil 10 epizod. Vzhledem k tomu, že Gillian Anderson má na kontě řadu významných cen i úspěchů, máme se určitě na co těšit.

Zdroj: Deadline, Best of Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.