Místo svatby mu strojili pohřeb. Nový mysteriózní krimi thriller se zabývá záhadnou vraždou a temnými stránkami lidské povahy

Eva Lenská
Foto: Joseph D'souza/Netflix

Indové netočí jen romantické filmy prokládané tancem, písněmi a prvky místní kultury, ale také temné thrillery, které poukazují na zahnívající problémy v zemi. Proto si pro nás Netflix tentokrát připravil mysteriózní krimi seriál V mlhách (Kohrra), který se zabývá záhadnou vraždou a problémovými mezilidskými vztahy.

Mladý pár objeví na poli mrtvolu. Okamžitě dorazí policie, která začne vyslýchat rodinné příslušníky oběti. Brzy zjistí, že zavražděným je Ind, který se právě vrátil ze zahraničí, aby se oženil. Podezření samozřejmě padá na jeho snoubenku, ale také na jejího bývalého přítele, s nímž je stále v kontaktu.

Dva policisté, který se navíc rozpadá pod rukama osobní život, přemýšlí, zda zločin nemá na svědomí nějaký gang. Kromě toho je tu ještě jedna záhada. Kamarád oběti, britský občan jménem Liam, se ztratil v den, kdy došlo k vraždě. Zkrátka tu něco nehraje, ale nikdo neví co.

ČTĚTE TAKÉ: Překvapivě dobrá česká detektivka i mrazivý severský thriller aneb 5 skvělých krimi seriálů, které najdete na Netflixu

Netflix seriál V mlhách označuje jako krimi thriller plný napětí, který sleduje dvě dějové linky: pátrání po vrahovi a lásku a vztahy. Příběh mistrně vykresluje lidskou povahu a zobrazuje temné stránky lidské psychiky. Hledání spravedlnosti se navíc prolíná s problematikou mezilidských vztahů.

Seriál mají na svědomí Sudip Sharma, Gunjit Chopra a Diggi Sisodia. Hlavní role ztvárnili Suvinder Vicky, Harleen Sethi, Manish Chaudhari, Varun Badola a Rachel Shelley.

Indický krimi seriál V mlhách je na Netflixu dostupný od 15. července.

Zdroj: about netflix, Collider, IMDb

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.