Do seriálu Stranger Things míří hvězda z Terminátora. Natáčení 5. řady se však potýká s problémy

Eva Pospíchalová
Foto: Netflix

Fantasy seriál Stranger Things poprvé zavítal na obrazovky v roce 2016 a od té doby se stal celosvětovým hitem. Po šesti letech se s ním diváci rozloučí poslední sérií, kde se podle tvůrců objeví další známá tvář. K hereckému týmu se připojí hvězda osmdesátých let Linda Hamilton.

Ačkoliv nová členka obsazení Linda Hamilton informace o své postavě prozatím tají, fanoušci se už nyní nemůžou pokračování seriálu dočkat. Známá americká herečka se v průběhu let objevila v různých kouscích a vůbec nejznámější je díky roli Sarah Connor ve filmové sérii Terminátor s Arnoldem Schwarzeneggerem.

ČTĚTE TAKÉ: Doplňte svou knihovnu o nejlepší kousky ze světa Stranger Things a zkraťte si čekání na 5.řadu

Páté série Stranger Things se nejspíš dočkáme už v roce 2024, nicméně i natáčení tohoto oblíbeného seriálu bylo pozastaveno kvůli stávce scenáristů, takže nic není jisté. „Psaní scénáře pro nás nekončí se začátkem natáčení. I když jsme nadšení, že můžeme znovu pracovat s naším úžasným obsazením a štábem, během stávky to není možné. Doufáme, že brzy bude dosaženo férové dohody, abychom se všichni mohli vrátit do práce,“ vyjádřili se tvůrci.

Neví se zatím ani to, jak bude vydání nové sezony vypadat. První až třetí sérii zveřejnil Netflix celé najednou. Zatím poslední sezonu pak fanoušci viděli ve dvou částech po sedmi a dvou epizodách. Ani počet dílů finální série není v současné době znám.

Víme však, že jednotlivé epizody tentokrát nebudou tak dlouhé (minule některé přesahovaly i dvě hodiny). Výjimkou bude pouze velké finále, které má být impozantní a velmi emocionální.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nepovedené záběry z natáčení Stranger Things, které dostanou do kolen i Vecnu

Foto: 20th Century Fox

Zdroje: Netflix, Seventeen, Radio Times

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.