Korejský seriál Záhadný lovec přichází po třech letech s druhou řadou

Barbora Kučerová
Foto: OCN/Netflix

Od vysílání první řady uběhly tři roky a právě nastal nejlepší čas si ji připomenout. Fantasy seriál Záhadný lovec se vrací s novým příběhem a staronovým obsazením. Připojte se k vymýtačům v boji proti zlým silám v nové řadě s názvem Protiúder (Counterpunch).

Akční fantasy seriál podle komiksu Amazing Rumor sleduje So Muna, který se připojí ke skupince vymýtačů s nadpřirozenými schopnostmi, aby bojoval proti zlým duchům.

Většina původního obsazení se vrátí i v druhé řadě, ale uvidíme i pár nových tváří, mezi nimiž jsou Jin Seon Kyu (Čističi vesmíru), Kang Ki Young (Výjimečná právnička U Jong-u), Kim Hieora (Sláva) a Yoo In Soo (All of Us are Dead). Jin se ukáže v roli hasiče, Kang a Kim si zahrají záporáky a Yoo uvidíme jako nového člena lovců.

PSALI JSME: Na Netflix míří dvě nové jihokorejské romantické komedie. Jedna o neodolatelném úsměvu a druhá o minulých životech

Hlavního hrdinu ztvární jako i v první řadě Cho Byeong Gyu. Herec debutoval v roce 2015 a diváci Netflixu ho mohou znát z Arthdalské kroniky. Vedle něj si zahraje i Kim Se Jeong, korejská herečka a zpěvačka, kterou jste viděli v seriálu Obchodní návrh a v pořadu Busted.

Příběh nové řady na tu předchozí navazuje jen volně a soustředí se hlavně na postavy.

Druhá řada s názvem Protiúder odstartuje prvním dílem 29. července a vysílat se bude 12 dílů až do 3. září.

Zdroj: Movieweb, Hancinema, Koreatimes

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.