Samantha ze Sexu ve městě je zpátky. Na její newyorskou partičku ale zapomeňte, má vlastní zbrusu nový seriál

Michaela Pašková
Foto: Netflix

Byla to dlouhá cesta, ale komediální drama Okouzlení (Glamorous) konečně vstoupí na Netflix. V seriálu, který byl nejprve určen pro CW, spojí síly bývalá supermodelka a čerstvý absolvent střední školy, který přichází na kloub tomu, co to znamená být queer.

Je to už nějaký ten pátek, co bylo oznámeno natočení seriálu Okouzlení. Protože pilotní díl s Brooke Shields a Peyton List americkou televizní stanici CW nezaujal, otěží se chopil Netflix a objednal si hned celou řadu. Jak už to tak bývá, streamovací gigant změnil obsazení. V čele seriálu tak už za pár dní diváky uchvátí Kim Cattrall, známá především jako Samantha ze Sexu ve městě, a Miss Benny neboli Ben J. Pierce.

Děj seriálu Okouzlení se bude točit okolo Marca Mejii, genderově nekonformního absolventa střední školy, který se chopí své životní příležitosti a stane se stážistou v kosmetické firmě, jejíž produkty propagoval na YouTube. Druhou hlavní hvězdou bude Madolyn Addison, bývala supermodelka, která od základů vybudovala jednu z nejúspěšnějších kosmetických firem Glamorous Cosmetics.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Oblíbený španělský Sex ve městě se na Netflix vrací se 3. řadou. Lepší než nějaká Emily v Paříži, zaznívá od divaček

V poslední době však společnost systematicky upadá. Madolyn nabude dojmu, že její dílo někdo sabotuje zevnitř, což nehodlá dopustit. Uzavře tedy se svým budoucím stážistou zajímavou dohodu. Marco bude jejíma očima a ušima, a bude přátelský do té míry, až zjistí, co se děje za jejími zády. Na oplátku ho Madolyn naučí vše, co ví o podnikání a líčení.

V první upoutávce jde vidět, že se Marco o sobě jako člověku snaží dozvědět více a přijít na to, co vlastně chce. Těší se podpory ze strany své matky, která mu dokonce řekne, že je na něj pyšná. Po několika záběrech je patrné, že si Marco velmi rychle uvědomí jednu podstatnou věc. Svět make-upu není tak snadný, jak předpokládal. Sama Madolyn ho varuje slovy: „Marco, tahle práce není jen pozlátko. Je to také tvrdá dřina.“

PSALI JSME: 10 skvělých seriálů Netflixu, z kterých si kritici sedli na zadek. Špatně si většina nevede ani u Čechů a Slováků

Komediální drama Okouzlení vytvořil a produkoval Jordon Nardino, který dříve pracoval na seriálech jako jsou Star Trek: Discovery a Quantico. Role režiséra se zhostil Todd Strauss-Schulson. V hereckém obsazení po boku Kim Cattrall a Miss Benny zazáří Joel Kim Booster, Ricardo Chavira, Brock Ciarlelli, Matt Rogers, Meher Pavri a Aldrin Bundoc.

V seriálu se objeví také několik slavných drag queens, včetně Monet X Change, Charlene Incarnate, Chiquitita a Serena Tea.

Deset dílu seriálu Okouzlení přistane na Netflixu už 22. června.


Zdroje: Netflix, SCREEN RANT, What‘s on Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.