Život influencerů není tak pohádkový, jak se zdá. Nový jihokorejský seriál odhalí pravdu o světě celebrit a půjde v něm o krk

Eva Lenská
Foto: Kim In Han/Netflix

Chcete vidět, jak doopravdy vypadá život úspěšných jihokorejských influencerů a celebrit? Nový jihokorejský seriál Celebrita (Celebrity) ukáže, co za vším tím pozlátkem stojí a jaké nebezpečí může známého člověka potkat. Sláva totiž vzbuzuje závist, a proto jde někdy i o krk.

Nový dvanáctidílný seriál Celebrita vylíčí divákům okázalý život hvězd, které mezi sebou soupeří o pozornost fanoušků. Když hlavní hrdinka influencerka Seo Ah Ri (Park Gyu Young) vstoupí do světa slavných, okamžitě zažije smršť překvapivých událostí. Pozná, že život influencerů není tak pohádkový a záviděníhodný, jak to na první pohled vypadá. Chce tedy ostatním sdělit pravdu, ale neuvědomuje si, že ve světě boháčů číhá nebezpečí na každém rohu.

Brzy se o hlavní hrdinku začne zajímat muž z čebolu třetí generace Han Joon Kyung (Kang Min Hyuk), jenž je generálním ředitelem úspěšné společnosti Han Cosmetics. Obvykle neprojevuje zájem o nic jiného než o práci, ale nepředvídaná povaha Ah Ri ho okouzlí.

ČTĚTE TAKÉ: Reality show, která se vymyká standardům: Už vám bylo 35 let a jste stále single? V tom případě si nenechte ujít Hory lásky

Mezi další důležité postavy patří bohatá dcera poslance Yoon Shi Hyun (Lee Chung Ah) a její manžel Jin Tae Jeon (Lee Dong Gun), jenž je právníkem. Připojí se i Oh Min Hye (Jun Hyo Sung) bývalá kamarádka Ah Ri, která je také influencerkou a její popularita stoupá.

Seriál má na svědomí režisér Kim Chul Gyu, jenž pracoval i na úspěšném seriálu Flower of Evil. O scénář se postarala scenáristka Kim Yi Young. Diváci se mohou těšit na okouzlující, ale zároveň nelítostné pravé tváře celebrit a svět, v němž lidé získávají peníze jen díky tomu, že se stanou slavní.

Jihokorejský seriál Celebrita bude mít na Netflixu premiéru 30. června.

Zdroj: What’s on Netflix, Naver, Asianstyle

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.