Někdy je těžké dosáhnout rozvodu i přes veškerou snahu a zálety. Politik a herečka v novém seriálu už ale mají jeden druhého plné zuby

Eva Lenská
Foto: Netflix

Kdo má rád japonské seriály, může se začít těšit na další. Na Netflix totiž míří desetidílné romantické komediální drama s názvem Pojďme se rozvést (Let’s Get Divorced). Zahraje si v něm Naka Riisa, kterou můžete znát z divácky oblíbeného seriálu Alice in Borderland.

Shoji Taishi (Matsuzuka Tori) je pohledný a trochu záletný nováček v politice, který pochází z rodiny politiků. Je tak trochu protekčním dítětem, dá se však říct, že moc rozumu nepobral. Jeho manželkou je přitažlivá herečka Kurosawa Yui (Naka Riisa), která prorazila v seriálu. Jsou spolu už pět let, ale i když na veřejnosti předstírají, že jsou šťastným manželským párem, moc jim to neklape. Vlastně vůbec.

ČTĚTE TAKÉ: Dva bývalí boxeři likvidují chamtivé lichváře pomocí pěstí: Nový akční thriller plný drsných bitek bude brzy na Netflixu

Obvykle spolu konverzují jen na sociálních sítích a doma se potkávají jen zřídka. Přestože je manželství zklamalo, nemohou se kvůli rodičům, volbám a sponzorským smlouvám okamžitě rozvést. Nezbývá jim nic jiného než se spojit a společně pracovat na dosažení vytouženého cíle, tedy rozvodu. Do cesty se jim při tom připletou atraktivní umělec Kyoji (Nishikido Ryo), schopná advokátka Kaoru (Itaya Yuka) a Taishiho politický rival Soda Go (Yamamoto Koji), který navíc velmi dobře zpívá.

Seriál režírovali Kaneko Fuminori a Fukuda Ryosuke. Scénář mají na svědomí Kudo Kankuro and Oishi Shizuka. Jde o romantickou komedii, která je místy i kapánek lechtivá a mnohé postavy rozhodně nešetří vtipem.

Japonský seriál Pojďme se rozvést bude na Netflixu dostupný 22. června.

Zdroj: what’s on netflix, mydramalist, about netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.