Dva bývalí boxeři likvidují chamtivé lichváře pomocí pěstí: Nový akční thriller plný drsných bitek bude brzy na Netflixu

Eva Lenská
Foto: Soyun Jeon, Seowoo Jung/Netflix

Na Netflix míří nový akční jihokorejský thriller seriál (Čmuchalové) Bloodhounds, jenž byl natočen podle stejnojmenného komiksu. Jde o noir kousek plný boxu, vypracovaných těl a násilí. Ostatně to vše je vidět už ze samotného traileru.

Gun Woo (Woo Do Hwan) jednoho dne vstoupí do světa lichvářů, aby splatil své dluhy. Kdysi býval nadějným boxerem, který vyhrál cenu nováčka roku, ale po setkání s panem Choi (Heo Joon Ho) se z něj stane bodyguard. Posléze však potká Woo Jina (Lee Sang Yi), bývalého rivala v boxu, což s jeho životem opět zamává.

Ačkoli dříve byli nepřáteli, nyní se rychle sblíží. Napomůže tomu společná vášeň pro box a zážitky z vojenské služby u námořnictva. Kvůli nešťastné události, do níž je zapletena Gun Wooova matka, se z těchto odhodlaných mladíků stanou lovečtí psi, kteří pronásledují zákeřného lichváře Myeong Gila, jenž sdírá z kůže chudé lidi.

ČTĚTE TAKÉ: 10 zajímavostí o seriálu Narcos: Celovečerní film, identické místo smrti nebo skutečné postavy v seriálových rolích

Osmidílný seriál plný akce, drsných bitek a boxu natočil režisér Jason Kim. Diváci se mohou těšit především na Woo Do Hwana známého ze seriálů Má země: Nový věk a Král: Věčný panovník. Aby herec zvládl náročné akční scény, musel poctivě trénovat box, dřít v posilovně a cvičit pilates.

Čmuchalové se na Netflixu pustí do boje proti zlu 9. června.

Zdroj: what’s on netflix, imbc, netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.