Dobrý den, prsa ven. Heidi Klum v Cannes oblékla opravdu odvážné šaty a nedala si pozor na bradavky

Foto: Foto: Nahrál Glenn Francis (Toglenn/PacificProDigital.com) https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Heidi_Klum_by_Glenn_Francis.jpg via Wikimedia Commons (ostřiženo)

Filmový festival v Cannes není jen o filmech, ale také o módě. Hlavně ženy rády sledují, co si známé osobnosti oblékly na červený koberec různých premiér. Ať už jde o herce, herečky nebo třeba modelky, všichni se přehánějí, kdo víc zaujme. A tentokrát se to rozhodně povedlo Heidi Klum.

Německá topmodelka, moderátorka a herečka Heidi Klum v Cannes na premiéře filmu The Pot-Au-Feu opět odzbrojila odhalujícím outfitem. Devětačtyřicetiletá blond diva rozevlála své jasně žluté žerzejové šaty ozvláštněné několika průstřihy na hrudi, které odhalovaly nejen část jejích ňader, ale chvílemi i bradavku.

TAKÉ JSME PSALI: Nový film Johnnyho Deppa, který v Cannes sklidil sedmiminutový potlesk, zamíří na Netflix. Diváci si ale počkají

Heidi to se svými outfity v poslední době rozjíždí na plné obrátky a kromě tohoto looku se nedávno 8. května zúčastnila i premiéry Malé mořské víly od Disney, kde se předvedla v éterických šatech od Jasmin Erbaş Couture.

Žluté šaty, s kterými Heidi na 76. ročníku filmového festivalu doslova zazářila a rozhodně i zaujmula ve všech smyslech slova, pocházejí od libanonského módního návrháře Zuhaira Murada. Model je z kolekce Couture 2023.

ČTĚTE TAKÉ: Catherine Zeta-Jones v Cannes předvedla výrazné šaty s hlubokým výstřihem i krásnou dceru

Zdroje: Autorka článku, Instagram/Zuhair Murad

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.