Velká změna v obsazení rodiny Bridgertonových: Mladá herečka po dvou řadách přebírá roli a v budoucnu ji čekají velmi žhavé scény

Eva Lenská
Foto: Liam Daniel/Netflix

Fanoušci dobových romancí se po Královně Šarlotě už nemohou dočkat 3. řady populárního seriálu Bridgertonovi. Už také vědí, že se dočkají jedné zásadní změny v obsazení. Kdo nahradí bývalou Francesku Ruby Stokes a proč je to svým způsobem dobře? Čtenáři knižní série už nejspíš znají odpověď.

Franceska je asi nejzáhadnější členkou rodiny Bridgertonových. V 1. a 2. řadě se moc neobjevovala. Její sourozenci většinou tvrdili, že je na návštěvě u nějaké tety v Bathu. Až doposud ji hrála dvaadvacetiletá herečka Ruby Stokes, která však Bridgertonovým dala košem a raději se vydala lovit duchy do seriálu Lockwood a spol. Místo ní si Francesku zahraje osmadvacetiletá herečka a modelka Hannah Dodd, známá z Anatomie skandálu a Enoly Holmesové.

ČTĚTE TAKÉ: Hvězda Bridgertonových přišla o svou roli. Šla hrát do jiného seriálu, který teď Netflix zrušil

Dodd je dle fotografií na Instagramu velmi sexy a svůdná, kdežto Stokes pořád působí tak trochu jako náctiletá slečna. Dá se tedy říci, že změna hereček se tvůrcům bude hodit do krámu. Pokud ovšem na Netflixu dojde i na Francescin příběh. Podle knižní předlohy od Julie Quinn, která u nás vyšla pod názvem Nečekaná láska, je Franceska vdovou, když jí do cesty vstoupí pohledný sukničkář Michael Stirling. Ten po ní toužil už v době, kdy měla před svatbou.

Všichni víme, že v Bridgertonových nechybí erotické scény, nicméně Francesca jich má v knize nejvíc. Recenze na Databázi knih mluví jasně. Podle mnohých čtenářek je tento díl hlavně o sexu, hrdinka se sice s hrdinou neustále hádá, ale neváhá se s ním i jak se patří usmiřovat. Žhavých scén je tu nejvíc z celé série a podle jedné čtenářky kniha připomíná amatérsky napsané porno. Jestli se toho chytnou filmaři, má se přitažlivá Hannah Dodd z Colchesteru skutečně na co těšit.

Zdroj: Deadline, Databáze knih, Decider

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.