Hvězda Bridgertonových přišla o svou roli. Šla hrát do jiného seriálu, který teď Netflix zrušil

Foto: Liam Daniel/Netflix

Fanoušci seriálu Lockwood a spol. byli zarmoucení a hlavně naštvaní, když Netflix oznámil, že seriál ruší a nedostane další řadu. V příběhu o mladých lovcích duchů hráli Cameron Chapman, Ali Hadji-Heshmati a Ruby Stokes. Poslední jmenovaná se kvůli seriálu v polovině druhé série vzdala své role v Bridgertonových, kde hraje nejmladší dceru rodu Francescu.

Herečka Ruby Stokes tehdy říkala, že role Lucy byla šance pro to si vyzkoušet velmi odlišnou postavu a přiznala, že se toho při natáčení hodně naučila. Podle svých dřívějších slov cítila, že jde o příležitost, kterou nemůže odmítnout.

Nově by roli Francescy Bridgerton měla hrát herečka Hannah Dodd, která se objevila také v psychologickém thriller Netflixu Anatomie skandálu nebo ve druhém díle Enoly Holmesové. Poprvé ji v nové roli uvidíme už ve třetí řadě.

Mnoho fanoušků seriálu Lockwood a spol. se dalo dohromady, aby své oblíbené fantasy zachránili, a započali online petici pod hashtagem #SaveLockwoodandCo. Není to ale poprvé, co probíhala petice za záchranu nějakého seriálu. Nikdy však rozhodnutí Netflixu nezlomila.

Zatímco se nejdříve spekulovalo o tom, proč Netflix seriál zrušil, nyní se objevilo tvrzení, že důvodem tohoto rozhodnutí byla klesající sledovanost pořadu. To může být pro fanoušky překvapením, jelikož se první série umístila na prvním místě ve více než 18 zemích světa. Podle Digital Spy však druhý a třetí týden po vydání fantasy zaznamenalo velký pokles sledovanosti, což možná přimělo Netflix, aby se rozhodl, že realita konečných čísel nesplnila jeho očekávání.

Tvůrci některých seriálů se občas rozhodnout pokračovat na jiné platformě. Zatím o budoucnosti seriálu a o tom, že by jej mohla převzít jiná streamovací společnost, nepadlo ani slovo. Dle reakcí fanoušků by to však bylo určitě vítáno.

Foto: Netflix

Zdroje: Digital Spy, Hello, Hello 2

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.