7 nových filmů a seriálů na Netflixu: Očekávaný sci-fi trhák nebo akční nářez s nemilosrdnou atentátnicí

Foto: Kim Jin-young/Netflix

Netflix si pro své diváky opět přichystal řadu zajímavých novinek. Mezi nimi nechybí ani krimi dokument, seriál pro romantické duše nebo napětí a akce, o které se postarají Rytíř v černém a Matka. Která novinka nejvíc zaujala vás?

Královna Kleopatra

Dokumentární série Královna Kleopatra diváky v každém případě více seznámí s jednou z nejslavnějších, nejmocnějších a nejvíce nepochopených žen historie. Ačkoli byl její příběh předmětem mnoha debat, výkonná producentka Jada Pinkett Smith doufá, že dokument zcela novým způsobem vylíčí nejen královnin milostný život, ale také vyzdvihne jednu z jejích nejsilnějších zbraní – intelekt.

Více jsme psali zde.

Bráchové na parketu

Dva bratři Roniho a Sakariho, kteří se snaží uživit jako profesionální tanečníci. Aby si pomohli financovat své sny, rozhodnou se založit vlastní klub, který jim zajistí příjem, bydlení a trénovací prostor. Jedinečný klub a taneční kreace jim rychle přinesou slávu. Brzy se však umělecké ambice střetnou s komerčními požadavky, takže je to byznys versus vášeň.

Více jsme psali zde.

Nezvěstní: Závod s časem

Investigativní dokumentární seriál sleduje policisty z Richland County, kteří pátrají po zmizelých osobách. V každé epizodě vyšetřovatelé zkoumají různé případy pohřešovaných osob a pátrají po lidech, kteří zmizeli za znepokojivých okolností. Jedním z případů, který se objevil v traileru, byl případ Amirah Watson z roku 2020, dívky, která byla pohřešována více než šest týdnů.

Royalteen: Princezna Margrethe

Loňský ples skončil pro Margrehte velkým dramatem. Nikomu se neodvažuje říct, co se stalo tu noc, kdy byla hospitalizována. Dánská královská rodina se chystá navštívit Norsko a princezna se tak konečně setká s pohledným dánským princem Alexanderem, se kterým si už několik měsíců chatuje. Když se začnou hromadit rodinná dramata, ocitá se Margrehte ztracená mezi péčí o rodinu, dokonalým vystupováním silné mladé ženy a zranitelností, která je úskalím hledání lásky.

Více jsme psali zde.

Matka

Jennifer Lopez hraje nemilosrdnou atentátnici, která byla před lety nucena vzdát se své dcery, když byla na útěku před svými nepřáteli. Roky se skrývala v aljašské divočině, ale když je ohrožen život jejího dítěte, rozhodne se opustit svůj úkryt, aby ho ochránila.

Více jsme psali zde.

Rytíř v černém

Sci-fi Rytíř v černém se soustředí se na legendárního kurýra 5-8, který dodává základní zásoby občanům nuceným žít pod zemí kvůli silnému znečištění ovzduší. V seriálu uvidíme kurýra 5-8, jak plní své povinnosti a také, jak se jeho cesta protne se Sa-wolem, uprchlíkem, který se jednou chce stát řidičem dodávky.

Více jsme psali zde.

Ultraman, finále

Je tomu už čtyři roky, co na Netflixu vyšla první série slavného japonského superhrdiny v animované podobě. V první řadě jsme mohli sledovat, jak povstal Ultramanův syna, který se po vzoru svého otce pustil do boje se zlem z vesmíru. Druhá řada ukázala, že vymýtit zlo není úplně tak jednoduché. Nyní na Netflix dorazila i třetí finální série.

Zdroje: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.