Royalteen: Pokračování norské romance pro mladé se zaměří na trápení a lásku princezny Margrethe

Eva Lenská
Foto: Netflix

Na Netflix míří pokračování norské young adult romance Royalteen, která měla premiéru loni v srpnu. Místo prince Kalleho bude ale tentokrát hlavní hrdinkou sympatická princezna Margrethe, které se pečlivě budovaná a dokonalá image najednou začne rozpadat pod rukama. 

Loňský ples skončil pro princeznu Margrehte (Elli Rhiannon Müller Osbourne) velkým dramatem. Nikomu se neodvažuje říct, co se stalo noc, kdy byla hospitalizována. Dánská královská rodina se najednou chystá navštívit Norsko a princezna se tak konečně setká s pohledným dánským princem Alexanderem (Sammy Germain Wadi), se kterým už několik měsíců komunikuje přes chat. Když se v norské královské rodině začnou hromadit rodinná dramata, ocitá se ztracená mezi péčí o rodinu, dokonalým vystupováním silné mladé ženy a zranitelností při hledání lásky.

ČTĚTE TAKÉ: Úspěšné fantasy Světlo a stíny se možná dočká spin-offu. Tvůrce už na něm pracuje, aniž by mu ho Netflix schválil

Foto: Netflix

I pokračování Royalteen vzniklo na motivy populárního románu pro mladé, který společně napsaly spisovatelky Randi Fuglehaug a Anne Gunn Halvorsen. Děj druhé knihy se odehrává nějaký čas po událostech předchozího filmu. Kdo si oblíbil prince Kalleho (Mathias Storhi) a jeho lásku Lenu (Ines Hyster Asserson), ale nemusí truchlit. V pokračování budou mít také co hrát.

Režie se tentokrát chopila režisérka Ingvild Søderlind a o scénář se postarali Ester Schartum-Hansen, Marta Huglen Revheim a Per-Olav Sørensen.

Snímek Royalteen: Princezna Margrethe (Royalteen: Princess Margrethe) je dlouhý 98 minut a natáčel se v norském Oslu. Potěší především náctileté diváky.

Na Netflixu bude dostupný id 11. května i s českým dabingem.

Zdroj: IMDb, Netflix, The Euro TV Place

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.