Jennifer Lopez na promítání svého nového filmu dorazila v perfektních šatech. Pro ni ale celkem nezvyklých

Foto: Kevin Mazur/Getty Images for Netflix)

Jennifer Lopez na Netflix míří se svým novým akčním filmem Matka (The Mother), který vyjde 12. května. Ve čtvrtek se v New Yorku konalo jeho speciální promítání před publikem a nechyběla na něm ani herečka.

Ve čtvrtek večer se herečka a zpěvačka Jennifer Lopez zúčastnila newyorského promítání svého nového akčního filmu Matka, který bude mít na Netflixu premiéru už příští týden. Na akci, která se konala v The Whitby Hotel v centru města, přišla Jennifer elegantně oděná ve stylu šatů, jaké na ní moc často nevídáme.

Popová diva obvykle obléká poměrně odvážné róby. Jinak tomu nebylo ani na začátku týdne na Met Gala nebo během premiéry jejího dokumentu Poločas, který na Netflixu vyšel v červnu minulého roku.

MODLO BY VÁS ZAJÍMAT: Jsou na ženské: 10 slavných hereček, kterým se líbí stejné pohlaví

Tentokrát zvolila malé černé. Šlo o přiléhavé šaty bez rukávů v midi délce s výstřihem až ke krku. Vysoce elegantní kousek pocházející z dílny Versace JLo sladila s černo-šedými sandály na podpatku z hadí kůže, které jí obepínaly kolem kotníků. Nejvýraznějším doplňkem jejího outftu pak byl jednoznačně diamantový náhrdelník.

Film Matka režírovala Niki Caro, která na na svědomí například film Disney Mulan, a Jennifer Lopez v něm hraje bývalou vražedkyni, která se vrací do akce, aby zachránila svou odcizenou dceru. V akčním dramatu se dále objeví Joseph Fiennes, Omari Hardwick a Gael García Bernal.

Více o filmu Matka jsme psali ZDE.

Foto: Netflix

Zdroje: Instagram JLo, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.