Mladá žena je nucena pronajmout svou dělohu bohaté rodině. Ta se nebojí jít až za hranice zákona. Nové drama míří na Netflix

Michaela Pašková
Foto: Netflix

Už v červnu vstoupí na Netflix mexické drama Náhradnice Yeni (Madre de alquiler / The Surrogacy), které se bude zabývat velmi citlivou otázkou. Kde začínají a končí práva náhradních matek, které odnosí plod a porodí dítě biologickým rodičům?

Pro některé páry je forma náhradního mateřství jediným způsobem, jak mít své dítě. Budoucí rodiče jsou ochotni udělat naprosto vše pro to, aby měli svého vysněného potomka, a mnohdy se nebojí jít až za hranice zákona. Protože se jedná o diskutované téma, není divu, že se Netflix rozhodl ve spolupráci s produkční společností Argos Comunicación natočit drama Náhradnice Yeni.

Oficiální synopse seriálu dle Netflixu je sice velmi krátká, ale v podstatě výstižná. Mladá žena ze skromných poměrů se bude muset stát náhradní matkou, díky čemuž se zaplete s bohatou rodinou, která bude bránit svou pověst za každou cenu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nové erotické drama Netflixu vás možná donutí smazat si profil na seznamce. Nabídne peprné scény i spoustu napětí

Zveřejněný trailer je už ovšem mnohem zajímavější a svým způsobem zarážející. Aby Yeni ochránila svého otce před vězením, právní zástupce jí navrhne stát se náhradní matkou. Dle smlouvy nesmí nejenom nikomu o svém těhotenství říci, ale zároveň je jí zakázáno opustit dům. Vzhledem k tomu, že je chudou dívkou, hlava rodiny jí opovrhuje a označuje za pouhý chodící inkubátor vnoučete.

Přestože to vypadá, že se Yeni sblíží s otcem dítěte, po porodu od ní dává ruce pryč. Císařských řezem Yeni porodí postiženého chlapce a zdravou holčičku, o které ze začátku vůbec netuší. Protože si bohatá rodina nechce udělat ostudu, vezme si pouze holčičku a chlapce i s jeho matkou vyhazují na ulici. Yeni svého syna miluje a hodlá ho za každých okolností chránit. Po čase přichází na to, že porodila dvojčata a rozhodne se získat svou dceru zpět. Bohaté rodině se však její plán vůbec nelíbí, takže ji budou chtít zničit.

Režii seriálu Náhradnice Yeni si vzala na starost Araceli Guajardo a ztvárnění hlavních postav se ujali Shani Lozano, Minnie West a Marcela Guirado. Snad největší hvězdou novinky je ovšem Leticia Calderón, která v roce 1997 jako Esmeralda zazářila v jedné z nejznámějších telenovel.

Drama Náhradnice Yeni vstoupí na Netflix už 14. června


Zdroje: Netflix, IMDb, PRESSPARTY

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.