Seriál Koruna konečně obsadil prince Williama a vévodkyni Kate

Foto: tsaiproject, Nahrál Skeezix1000 https://www.flickr.com/photos/tsaiproject/7028626231/ via Wikimedia Commons

Netflix konečně pro 6. řadu seriálu Koruna (The Crown) obsadil prince Williama a Kate Middleton. Po dlouhém hledání těch správných herců, kteří by ztvárnili královský pár, byli oznámeni tři, kteří se v klíčových rolích objeví.

Teenager Rufus Kampa bude v seriálu hrát prince Williama, když mu bylo 15 let, zatímco Ed McVey ho ztvární v jeho pozdním dospívání a rané dospělosti. Herečka Meg Bellamy zase byla obsazena jako Kate Middleton.

Kampa si zahraje prince Williama v epizodách, které podrobně popisují, jak se královská rodina vypořádala se smrtí princezny Diany, matky Williama a Harryho. McVey pak bude hrát britského následníka trůnu v dějových liniích zobrazujících jeho námluvy s Kate. Tyto epizody ukážou, jak se setkali na University of St Andrews ve Skotsku v roce 2001.

Tři nováčci začnou natáčet už letos. Ačkoliv nejsou ještě příliš zkušení před kamerou, byli pečlivě vybráni na konkurzech a seriál Koruna může odstartovat jejich herecké kariéry. Podobně dostal na výslunní například Joshe O’Connora a Emmu Corrin, kteří hráli prince Charlese a princeznu Dianu naposledy ve čtvrté řadě.

Pátá řada bude mít premiéru na Netflixu letos v listopadu s novým obsazením, kde uvidíme například Imeldu Staunton jako královnu Alžbětu, Jonathana Pryce jako prince Philipa, Lesley Manville jako princeznu Margaret, Elizabeth Debicki jako princeznu Dianu a Dominica Westa jako prince Charlese.

Zdroj: DigitalSpy

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.