Kung Fu Panda se vrací ve zbrusu novém seriálu i s českým dabingem. Pustit si ho budete moct už v červenci

Foto: Netflix

Po je zpět a je připraven chránit nevinné civilisty Číny. Nyní přichází v novém seriálu Netflixu Kung Fu Panda: Dračí rytíř (Kung Fu Panda: The Dragon Knight), který bude na Netflixu k dispozici i s českým dabingem.

Poova (Jack Black) cesta začíná snem stát se kung-fu bojovníkem, až se skutečně stane Dračím válečníkem a bojuje po boku Zuřivé pětky – tygřice (Angelina Jolie), opice (Jackie Chan), zmije (Lucy Liu), jeřába (David Cross) a kudlanky. (Seth Rogen). Na své cestě trénuje kung-fu prostřednictvím učení mistra Shifu (Dustin Hoffman) a učí se přijmout sám sebe a své vlastní dovednosti.

Filmy byly plné humoru, vychytralých padouchů i srdcervoucích momentů. Od té doby, co Kung Fu Panda dorazila do kin v roce 2008, se příběh dál rozvíjel. Na pokračování Poova příběhu se můžeme nyní podívat v novém seriálu Netflixu.

O čem příběh bude tentokrát?

Dvě tajemné lasičky mají políčeno na sbírku čtyř mocných zbraní, a Po tak musí opustit rodnou hroudu a vydat se do světa. Napravit, co se pokazilo, a dosáhnout spravedlnosti mu pomůže rozvážný anglický rytíř jménem Toulavá čepel. Nemají spolu sice nic moc společného, ale i tak se pustí do velkolepého dobrodružství a zkusí najít kouzelné zbraně jako první, aby zachránili svět před zničením.

Kung Fu Panda: Dračí rytíř dorazí na Netflix 14. července.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.