Seriál Ve Při v realitě: Herec Pedro Pascal způsobil tři dopravní incidenty a cizí muž se mu za to dost nechutně pomstil

Foto: HBO

Steven Yeun dobře ví, jak nestálí a naštvaní mohou být řidiči na silnici, díky své hlavní roli v úspěšném seriálu Ve Při (Beef). Hvězda jedněch z nejoblíbenějších seriálů současnosti Mandalorian a The Last Of Us Pedro Pascal je toho pravým důkazem.

Herci Steven Yeun a Pedro Pascal se objevili ve videu Actors on Acrtors od Variety, kde spolu upřímně hovořili na téma herectví a probírali své nejnovější seriálové role. Když bylo zrovna na pořadu dne téma Ve Při, Pedro Pascal si vzpomněl, že nedávno zavinil tři dopravní incidenty. Při jednom z nich mu řidič plivl na auto.

„Byla to moje chyba,“ přiznal a řekl Stevenovi, že někomu vjel do cesty a odřízl ho. Pak pokračoval: „Podívám se a najednou vidím velkou kapku slin – jakoby to byly vizuální efekty, člověče – jen stékala po straně okna spolujezdce. Plivl na mě.“ Když se Steven zeptal, jak se cítil, Pedro vysvětlil, že to v něm nevyvolalo žádný hněv, ale spíše, že ho to „šokovalo, trochu vyděsilo a vyrušilo“.

Steven Yeun hraje po boku Ali Wong v seriálu Ve Při od Netflixu, který sleduje dva cizince zapletené do incidentu na silnici, který je přivede na cestu chaosu. Pedro Pascal se rozplýval nad Stevenem a celou dobu obdivoval jeho herecký výkon. Podle něj seriál odráží živoucí pravdu, která se může stát kdekoli. „Ale mně se to stalo včera v Los Angeles,“ dodal.

Zdroj: Variety

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.