Alba se stala obětí hromadného znásilnění. Pátrání po pachatelích ji dovedlo až k šokujícímu zjištění

Eva Lenská
Foto: Antena 3/Atresplayer Premium

Co se tak mrknout na španělskou adaptaci úspěšného tureckého seriálu o třinácti epizodách, ve které s největší pravděpodobnosti půjde o znásilnění? Španělům seriály jdou, o tom není pochyb. Představitelka hlavní hrdinky si navíc zahrála v povedené historické sérii Dědicové země.

Alba (Elena Rivera) je nebojácná dívka, která studuje na madridské univerzitě. Poté, co se na prázdniny vrátí do rodného města, se její život obrátí naruby. Na slibně rozjetém večírku ji totiž sexuálně obtěžuje skupina čtyř mladíků. Když se ráno probudí polonahá na pláži, dojde jí, že se pravděpodobně stala obětí hromadného znásilnění.

Čtěte také: Zákaz stříhání vlasů, červené barvy i oslav narozenin. Šílená pravidla, která musí každý den dodržovat členové zvrácené církve FLDS

Foto: Antena 3/Atresplayer Premium

Bude jí oporou její přítel Bruno (Eric Masip), do kterého je bláznivě zamilovaná? Chodí spolu, milují se a tvrdí, že je nic a nikdo nemůže rozdělit. Až do oné tragické noci. Z nevysvětlitelných důvodů se ze tří ze čtyř agresorů vyklubou Brunovi nejlepší přátelé. Když však Alba odhalí totožnost čtvrtého mladíka, zjistí, že noční můra nejenže zdaleka nekončí, ale právě začala.

Alba je španělskou předělávkou populárního tureckého seriálu Fatmagül’ün Suçu Ne?, který je ve španělsku známý pod názvem Fatmagül. Seriál vznikl na motivy knihy od tureckého prozaisty Vedata Türkaliho. Zmíněná turecká verze je známá i u nás. Pod názvem Krásná Fatmagul ji vysílá Prima Love a je dostupná i na Voyo. My jsme však více zvědaví na španělskou předělávku.

Také jsme psali: Kontroverzní erotický film bude mít brzy třetí díl. Autorka slibuje ještě více sexu

Ve Španělsku měl seriál premiéru 28. března 2021. Natáčel se v Madridu, Villajoyose a v dalších místech na pobřeží Costa Blanca. O režii se postarali Pablo Guerrero, Carlota Martínez-Pereda a Humberto Miró. Každá epizoda má zhruba 50 minut. Do dalších rolí byli obsazeni Jorge Silvestre, Ana Wagener, Jason Fernández, Candela Cruz, Álvaro Rico a Caterina Mengs.

Na Netflixu bude seriál Alba dostupný 15. července.

Zdroj: IMDb

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.