Netflix vydal upoutávku k pokračování Papírového domu. Odehrává se v alternativní blízké budoucnosti

Foto: Jung Jaegu/Netflix

Netflix vydal upoutávku na očekávanou korejskou verzi Papírového domu nazvanou přesně Papírový dům – Korea: Společný hospodářský prostor. Fanoušci se už nemohou dočkat, až budou epizody vydány, a budou sledovat, jak jejich oblíbené postavy vymýšlejí mistrovský plán a ve velkém stylu loupí.

Přestože postavy korejské verze Papírového domu budou hrát jiní herci, fanoušci původního trháku už netrpělivě čekají, co nová herecká sestava přinese. Příběh začíná rozhovory o mírovém znovusjednocení Severní a Jižní Koreje poté, co byla téměř 80 let rozdělena. To vede k ražbě nové jednotné měny.

Toto sjednocení je zaměřeno na zlepšení ekonomických a finančních podmínek lidu, ale nakonec to dopadne spíše tak, že bohatí jsou ještě bohatší a chudí ještě chudší. Profesor se rozhodne postavit tým notoricky známých zločinců, kteří nemají co ztratit. Společně vymyslí plán, obléknou si červené kombinézy a masky a vydají se loupit.

Foto: Jung Jaegu/Netflix

Upoutávka vyvolala řadu pozitivních reakcí. Mnoho fanoušků na internetu označilo trailer za „slibný“. Jeden na YouTube napsal: „Korejské seriály vždy překvapí své diváky jedinečností… počkejme si do vydání.“ Někteří také doufají, že uvidí alespoň na chvíli původního španělského profesora nebo lupiče z originálního seriálu.

Seriál bude mít 12 epizod a premiéru má mít 24. června.

Nechť loupež započne!

Zdroj: Netflix Tudum

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.