Nové hry na Netflixu: V očekávané novince zavítáme do Hobitína a pokusíme se přežít v Don’t Starve Together

Barbora Kučerová
Foto: Private Division/Wētā Workshop

I když má Netflix už delší dobu co nabídnout jak zapáleným, tak příležitostným hráčům, nepřestává rozšiřovat svou nabídku o hry, které stojí za pozornost. Kromě novinek z vlastní vývojářské kuchyně brzy nabídnou nejen dobře známé a vyzkoušené šlágry, ale i dlouho vyhlíženou hru z prostředí Pána prstenů.

Netflix Stories: Perfect Match

Stáhnout: Android / iOS

Nově si můžete s předplatným Netflixu zahrát na to, jaké by to bylo účastnit se reality show Jako ulití. Máte v plánu se skutečně zamilovat, nebo si jen užít dovolenou? A když se ve vile objeví známá tvář, dáte minulosti druhou šanci, nebo se radši porozhlédnete jinde?

The Case of the Golden Idol

Stáhnout: Android / iOS

Vžijte se do role detektiva z 18. století. 12 záhadných úmrtí v rozmezí 50 let. Co je spojuje? Jedinečná deduktivní hra s nelineárním příběhem, který vás nepustí, dokud tomu nepřijdete na kloub. Verze od Netflixu obsahuje kromě plné hry i 2 DLC.

Cozy Grove: Camp Spirit

Stáhnout: Android / iOS

Dnešní doba je uspěchaná. Všechno musí být hned a bez chyb. Chcete-li si odpočinout od takového shonu, je Cozy Grove hra přímo pro vás. Jako skaut či skautka se ocitnete na opuštěném ostrově, kde vám společnost dělají roztomilí medvědí duchové. Hra je navržena tak, aby duchové během jednoho dne vyžadovali pouze omezené množství úkolů a není tak na hráče vyvíjen tlak, aby hru dokončili co nejrychleji. Pěstujte květiny, sbírejte předměty, vyzdobte ostrov a spřátelte se s obyvateli ostrova.

The Dragon Prince: Xadia

Akční RPG pro více hráčů vás zavede do světa Xadie, kde se setkáte s hrdiny i padouchy úspěšného animovaného Dračího prince, který je ke zhlédnutí na Netflixu. Spojte se s přáteli, bojujte proti zlu a vyslechněte si nové příběhy vašich oblíbených postav. Hra vyjde 30. července.

Netflix Stories: Emily in Paris

Nemůžete se nabažit oblíbené Američanky v Paříži? Máte možnost s ní prožít nová dobrodružství ve městě lásky, které je plné překvapení, výzev a nápadníků. S Emily a jejími přáteli prozkoumáte město a budete následovat své sny a tužby.

PSALI JSME: NETFLIX ZVEŘEJNIL DATUM PREMIÉRY 4. ŘADY EMILY V PAŘÍŽI. FANOUŠKY ALE NEPOTĚŠÍ

Arranger: A Role-Puzzling Adventure

Okouzlující RPG, v kterém je hlavní hrdinkou Jemma, nezbeda z malého města na cestě za sebepoznáním. Dokáže pohnout světem a najít v něm místo, kam by zapadla? Povědomý vizuální styl má na svědomí David Hellman, autor logické plošinovky Braid, moderní klasiky v tomto žánru. Vychází v létě 2024.

Don’t Starve Together

Když v roce 2013 vyšlo Don’t Starve, hra o přežití, která si nebere servítky a trestá každou chybičku, mrzelo nás, že se o tu radost z utrpení nemůžeme podělit s přáteli. Verze pro více hráčů vyšla v následujících letech, pro původní hráče Don’t Starve zdarma. Dnes si ji pod názvem Don’t Starve Together můžete pořídit na všech dostupných platformách. Ke koupené hře navíc zdarma dostanete kopii, kterou můžete věnovat kamarádovi. Brzy si ale zahrajete zdarma a téměř odkudkoliv, pouze s účtem na Netflixu a zařízením, které podporuje Android nebo iOS systém. Přesné datum vydání zatím není známé.

Lab Rat

Když se Portal smíchá s experimentem v hodinách fyziky na střední škole, vznikne Lab Rat. Umělá inteligence je aktuální téma, na které tato hra vtipně odpovídá hlavolamem, který se tváří jako náhodně generovaná videohra. Ve hře se setkáte s umělou inteligencí, která vás sleduje, zkoumá a navádí při řešení více než stovky jedinečných problémů. Postupem času si na základě vašich výkonů vytvoří svou vlastní představu o tom, co to znamená být člověk. Vychází brzy.

Netflix Stories: Selling Sunset

Ke katalogu interaktivních her založených na úspěšných seriálech a filmech společnosti Netflix se připojí i Selling Sunset, pořad u nás známý jako Makléři z Hollywoodu. Máte na to přidat se k elitním realitním makléřům z Oppenheim Group?

ZKUSTE SI NÁŠ KVÍZ: PŘIŘAĎTE PRINCEZNY SPRÁVNĚ K ČESKÝM POHÁDKÁM, VE KTERÝCH SE OBJEVILY

Tales of the Shire: A The Lord of The Rings™ Game

Napadlo vás někdy, jaké by to bylo žít si v hobití noře, celý den odpočívat a nacpávat si břicho? Vaše sny se stanou skutečností v připravované hře na motivy Tolkienovy fantasy klasiky. Zapomeňte na starosti, čeká vás útulná nora, kterou si můžete vyzdobit podle svých představ, vlastní zahrádka a mnoho hobitích sousedů. Sbírejte ovoce a bylinky, z kterých pak můžete pro své nové přátele připravit domácí dobroty. Přesné datum vydání zatím tvůrci neoznámili.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.