Netflix zveřejnil datum premiéry 4. řady Emily v Paříži. Fanoušky ale nepotěší

Eva Lenská
Foto: Stephanie Branchu/Netflix

Fanoušci populárního romantického seriálu, který se neobejde bez fascinujících módních kreací, konečně můžou jásat. Na pokračování Emily v Paříži (Emily in Paris) si museli dlouho počkat. Loni se totiž své oblíbené Američanky s pestrým šatníkem nedočkali. Netflix jim to ale letos vynahradí, a dokonce už zveřejnil datum premiéry 4. řady.

Netflix čerstvě vydal video s oficiálním oznámením, ve kterém se objevili oblíbení herci včetně Lily Collins, která je coby Emily dokonalá. Všichni se v něm snaží popsat 4. řadu třemi slovy. Všichni fanoušci ví, že 3. řada skončila poněkud dramaticky, když svatba Camille (Camille Razat) a Gabriela (Lucas Bravo) vzala za své, neboť nevěsta ženichovi řekla, že si ho nemůže vzít. Jako důvod uvedla fakt, že se Gabriel s Emily očividně milují a je to vidět v jejich očích i gestech.

Podle oznámení se Emily bude muset z toho, co se stalo, vzpamatovat. Chová totiž silné city ke dvěma mužům a Alfie (Lucien Laviscount) nebyl z toho, co slyšel na svatbě, dvakrát nadšený. Hrdinka si tak musí nejspíš konečně vybrat.

ČTĚTE TAKÉ: UŠETŘETE SVŮJ ČAS A VYHNĚTE SE TOMUTO ŠÍLENÉMU PROPADÁKU. NEJHORŠÍ DUBNOVÝ SERIÁL DOSTAL NA ČSFD JEN 21 %

Foto: Stéphanie Branchu/Netflix

Chemie mezi Emily a Gabrielem je prostě nepopiratelná. Ačkoliv společně usilují o michelinskou hvězdu, hrozí, že dvě velká tajemství zmaří vše, o čem snili. Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu) je v práci nucena čelit ožehavému dilematu z minulosti a Mindy (Ashley Park) s kapelou musí šetřit, neboť jim dojdou prostředky na přípravu Eurovize.

A kde se 4. řada natáčela? „Emily má ve čtvrté sérii Emily in Paris nabitý cestovní program. Diváci budou moct jejíma očima navštívit úžasné nové lokace, od francouzských Alp až po římská náměstí. Očekávejte nové postavy, mnohem více dramatu, romantiky a zcela nový jazyk, který se budete snažit zvládnout,“ uvedl tvůrce seriálu Darren Star.

Čtvrtá řada Emily in Paris bude rozdělena na dvě části. Což jistě řadu fanoušků tohoto seriálu nepotěší. Už tak čekali dlouho, než značne příběh jejich oblíbené hrdinky pokračovat. Nyní navíc dostanou jen půlku a na druhou si budou muset počkat.

První část bude mít na Netflixu premiéru 15. srpna a druhá 12. září.

Zdroje: Netflix, Deadline

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.