Netflix pokračuje v tom, co slíbil. Nové filmy bude každý týden uvádět i během léta

Rodina na baterky / Foto: Netflix

Už na začátku roku Netflix oznámil, že bude letos uvádět každý týden minimálně jeden nový film. Právě odhalený plán ukazuje, že se mají během léta diváci a milovníci všech žánrů opravdu na co těšit.

Zábava pro celou rodinu

Filmové večery s celou rodinou, a to včetně těch nejmenších, si mohou diváci naplánovat například s tituly Rodina na baterky, Wish Dragon, Skater Girl, Lovci trolů: Úsvit titánů nebo The Loud House Movie.

Milovníky thrillerů zase potěší nový film s Jasonem Momoa Sweet Girl, kde vezme Jason spravedlnost do svých rukou, pomstí svou rodinu, ale hlavně ochrání to jediné, co mu z rodiny zbylo, svou dceru. Mezi napínavé thrillery, které v létě diváky čekají, patří také filmy Žena v okně s Amy Adams v hlavní roli, klaustrofobický snímek Kyslík nebo dobrodružný film Beckett s Alicií Vikander.

Řadě diváků, ale především divaček, srdce zaplesá u závěrečného dílu trilogie Stánek s polibky nebo u letní romantické komedie Letovisko lásky.

Pamětníci seriálových let devadesátých zavzpomínají u Netflixem obnovené trilogie Ulice strachu (Fear Street), která zároveň potěší fanoušky hororových příběhů.

Líné letní dny osvěží například nestárnoucí Jean Claude Van Damme v napínavé komedii The Last Mercenary, Zombie Elvis v očekávaném titulu Zacka Snydera Armáda mrtvých, upíři v letadlech v hororu Krvavě rudé nebe třeba animovaný George Washington, kterého namluvil Channing Tatum, a to ve filmu Amerika: Film.

Amerika: Film / Foto: Netflix

Hvězdy od A do Z

Když se zaměříme na herce, herečky nebo režiséry, můžeme říct, že se v létě na Netflixu objeví téměř všichni od A do Z. Ve filmových titulech zazáří (ať už před nebo za kamerou) například Addison Rae, Alicia Vikander, Amanda Seyfried, Amy Adams, Channing Tatum, Christina Milian, Dave Bautista, Felicity Jones, Gina Rodriguez, Guillermo Del Toro, Iliza Shlesinger, Isabela Merced, Jason Mantzoukas, Jason Momoa, Jean Claude Van Damme, Jeffrey Wright, Jennifer Hudson, Joel Courtney, Joey King, John David Washington, Kelvin Harrison Jr., Kevin Hart, Liam Neeson, Lord & Miller, Matthias Schweighofer, Melanie Laurent, Rachael Leigh Cook, Shailene Woodley, Tanner Buchanan nebo režisér Zack Snyder.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.