Kazma konečně řekl, co udělá s penězi. Jde na to jako Profesor z Papírového domu a bude to epické

ONEMANSHOW: The Movie, Foto: Bontonfilm

Kazmových 22 milionů nakonec nevyhrál nikdo a jeho film ONEMANSHOW: The Movie tak měl nakonec po velkolepém startu celkem smutný nenápadný konec. Přes to, že Kazma dostal mnoho podnětů k tomu, co by s penězi mohl udělat, vyčkával. Nyní však prozradil plán B. A pohled na jeho realizaci bude rozhodně epický… podobně jako v Papírovém domě (Money Heist).

Kamil Bartošek alias Kazma dlouho lákal na svůj nový projekt ONEMANSHOW: The Movie. Tisíce lidí si koupily lístek do kina a pak čekaly frontu u trezoru na Výstavišti, aby zjistily, jestli je jejich karta ta výherní. Až do poslední minuty někteří doufali, že tu šťastnou milionovou mají zrovna oni. To se ale nestalo. A nevyhrál nikdo.

Nedávno se celé Česko začalo skládat na stamilionovou sbírku pro lék, který potřeboval malý Martínek k záchraně svého života. Vlna solidarity se zvedla hlavně poté, co jeho příběh na Instagramu sdílela Nikol Leitgeb. Modelka Lucie Šlégrová a další lidé ještě před tím, než byla dostatečná částka vybrána, vyzývali Kazmu, aby dal výhru, kterou nikdo nevyhrál, Martínkovi a udělal tak dobrý skutek. To se ale nestalo.

TAKÉ JSME PSALI: Film inspirován skutečným příběhem učitelky, která zneužila 12letého chlapce a pak si ho vzala, míří na Netflix

Nakonec se ale Kazma ozval. V pátek 13. října zveřejnil video s plánem B, který nazval trefně – Money Rain. Ve videu ukazuje, že se přece jen inspiroval příběhem malého Martína. Se svým týmem v něm na všechny bankovky lepí QR kódy. „Martínek už svoje peníze naštěstí má. Ale na Doniu jsou další stovky smutných příběhů, které by si zasloužily naši pozornost,“ říká Kazma a ukazuje QR kódy, které odkazují na další příběhy lidí z Donia, kteří potřebují pomoct.

MONEY RAIN

Dlouho jsem přemýšlel, jak s tím naložit. Show must go on. Tohle je plán B. #OMStheGame

Posted by Kazma Kazmitch on Friday, October 13, 2023

ČTĚTE TAKÉ: Češi natočili dobový film o šokujícím nálezu hermafrodita. Podle některých diváků má Úsvit dokonce na Oscara

Každý kód je nastaven na platbu v hodnotě 22 korun, což se rovná jednomu dolaru. Kazma s týmem nalepil kódy na milion bankovek a každá nese příběh někoho, kdo peníze opravdu potřebuje. „Jak velkej smysl budou dohromady mít, o tom rozhodnete vy,“ vyzývá a ukazuje na lodní kontejner, který naplnil bankovkami a pomocí vrtulníku je z něj někde hodlá vysypat.

Že vám to něco připomíná? Tenhle nápad měl i Profesor, který se rozhodl obrovské množství ukradených peněz v seriálu Money Heist ze vzducholodi rozházet mezi lidi v centru Madridu. Profesor Kazma ale neřekl, kdy a kde se to stane. To se prý dozví několik hodin předem ti, kteří si aktivovali kartu. „Všechno, co si nasbíráte, je vaše. A co s tím uděláte, už necháme na vás,“ končí video.

Zdroj: Kazma

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.