LEGO, Království zombie a další videohry, které si můžete nově zahrát s předplatným Netflixu

Barbora Kučerová
Foto: Netflix

Ke hrám Netflixu se připojily samurajská klasika i znovuzrození hry LEGO Legacy. Nejvíce ale Netflix sází na hry na motivy největších filmových a seriálových trháků. Těšit se můžeme na zombie Koreu nebo film, který má ambice sesadit Star Wars z pomyslného trůnu science fiction.

Samurai Shodown

Ke stažení: Android/iOS

Série Samurai Shodown, v Japonsku známá jako Samurai Spirits, je klasika mezi bojovými hrami. První díl vyšel v roce 1993 a stal se první hrou v tomto žánru zaměřenou na boj se zbraněmi. Teď si ji můžete zahrát na svém mobilním zařízení. Bojovníci z Japonska 18. století se chystají na bitvu, aby naplnili své osudy.

LEGO® Legacy: Heroes Unboxed

Ke stažení: Android/iOS

Zahrajte si tahovou strategii z prostředí LEGA a vytvořte svůj tým snů. Co třeba čaroděj, fitness trenérka, zombie a muž v slepičím kostýmu? V únoru 2023 vývojáři oznámili, že hra přestane dostávat aktualizace a pro dosavadní hráče bude dostupná pouze na Facebooku. Netflix poté hru zpřístupnil bez nutnosti mikrotransakcí a fanoušky pobouřilo, že není možné převést starý účet. Jste-li ochotní začít od nuly, je LEGO Legacy: Heroes Unboxed výbornou hrou na zkrácení dlouhé chvíle.

Kingdom: The Blood

Korejský seriál Království zombie (Kingdom) přichází se svou vlastní videohrou. Dokážete přežít v Koreji zamořené zombíky? Vytvořte si svou postavu a překonejte všechny překážky, které na vás číhají. Těšit se můžete hned na několik režimů. V plánu je jak PvP, tak co-op, v němž budete čelit složitým bossům po boku přátel. Po dokončení hry v režimu pro jednoho hráče se otevře nový režim se zcela novou hratelností. Právě probíhá beta testování, finálního produktu bychom se mohli dočkat v příštím roce.

Rebel Moon

Společnost Super Evil Megacorp vyvíjí pro Netflix novou hru na motivy připravovaného sci-fi Rebel Moon. Na herním veletrhu Gamescom 2023 bylo odhaleno, že půjde o kooperativní akční hru pro čtyři hráče. Hráči si vyberou svého rebela, kterého budou následovat na nebezpečné misi. Vývoj hry je teprve v plenkách, ale film bude ke zhlédnutí 22. prosince.

Zdroj: Netflix, GamingonPhone

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.