Netflix otevírá svoji první restauraci. Návštěvníci budou moct na vlastní talíř zažít to, co v televizi

Eva Pospíchalová
Foto: Netflix BITES

Netflix rozšiřuje svoji nabídku na jídlo – zní to zvláštně, ale je to tak! Konečně budeme moct vyzkoušet jídla od kuchařů známých reality show streamovací platformy a ještě mnohem více! Na lístku budou i originální drinky a dezerty. Uděláte si rezervaci?

Nejen fanoušci kulinářských pořadů budou moci již brzy ochutnat některé ze svých oblíbených pokrmů, které viděli na obrazovce! Netflix otevře koncem tohoto měsíce svou první pop-up restauraci v Los Angeles. Hosté budou moci navštívit „Netflix Bites“, kde se představí někteří z nejznámějších šéfkuchařů.

Potkat v kuchyni budeme moci Curtise Stona, Dominique Crenn, Ming Tsai, Andrewa Zimmerna (Iron Chef), Ann Kim a Rodneyho Scotta (Chef’s Table) nebo Nadiyu Hussain (Nadiya Bakes) a Jacquese Torrese (Nailed It!). Curtis Stone přijal pozvání s těmito slovy: „Přinášet svou lásku k jídlu lidem po celém světě je jedním z největších vzrušení mého života, ale tento „screen-to-table” zážitek, dát fanouškům ochutnat, co se děje na kameru, to je prostě úžasné!” Barmani z Drink Masters Frankie Solarik, Julie Reiner, LP O’Brien a Kate Gerwin se dále postarají o koktejly.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Pět skvělých pořadů o jídle a pití, které pocuchají nervy vašim chuťovým pohárkům

„Netflix je destinací pro milované pořady o jídle, od dokumentů až po soutěžní pořady. S Netflix Bites vytváříme osobní zážitek, kdy se fanoušci mohou „ponořit” do svých oblíbených pořadů o jídle a na vlastní talíř zažít to, co v televizi. Těšíme se na spolupráci s neuvěřitelnými šéfkuchaři, kteří tuto vizi oživí a předvedou celou řadu svých lahodných menu,“ představil nový koncept Josh Stone z Netflixu.

Pop-up restauraci najdeme v Short Stories Hotelu v Los Angeles. Ta přivítá hosty od 17 do 22 hodin sedm dní v týdnu plus na speciální brunche o víkendu. Její dveře se otevřou na dva týdny již 30. června!

Hosté, kteří si udělají rezervaci, budou muset složit nevratnou zálohu ve výši přibližně 550 Kč, uvádí restaurace. Menu je stále pod pokličkou, i když rezervace jsou v současné době otevřené. Jedna věc je však jasná: nečekejte, že v kuchyni uvidíte své oblíbené postavy z Netflixu. Netflix Bites je pouze příležitostí ochutnat jedinečná jídla těchto šéfkuchařů, oni samotní na místě nebudou.

Zdroj: Neflix BITES, Variety, The Messenger, Hollywood Reporter

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.