Jennifer Lopez dorazila na premiéru filmu Atlas s nebezpečně odhalenou hrudí. Odvážné šaty měla jako negližé zámecké paničky

Foto: Kristina Bumphrey/Sutterstock © 2024 (for Netflix)

Zase ta Jennifer. Film Atlas na vašich účtech na Netflixu už klepe na dveře. Dorazí v pátek 24. května. Než se to však stane, pojďme si zkrátit čekání dalším outfitem Jennifer Lopez na premiéře této sci-fi novinky. I kdyby nebyl film nakonec příliš dobrý, jelikož už se tak trochu předpokládá, že půjde o další Jennino Béčko, můžeme se kochat aspoň její dobrou vizáží. Ta je totiž rozhodně z většiny Áčková.

Herečka Jennifer Lopez se účastní jedné premiéry za druhou, a co jen může, propaguje svůj nový film Atlas, který už 24. května dorazí na Netflix. Tentokrát se předvedla na červeném koberci při premiéře v Toreo Parque Central v Mexiku. Na akci se kromě ní objevily také další hvězdy tohoto filmu, například Simu Liu a Brad Peyton.

PSALI JSME TAKÉ: JENNIFER LOPEZ NA PREMIÉRU FILMU ATLAS DORAZILA V NÁDHERNÉM OUTFITU. TAKHLE ŠTÍHLÁ JEŠTĚ NIKDY NEBYLA

Jennifer na červený koberec dorazila v odvážných bílých šatech značky Chloe, které měly opravdu odvážně hluboký výstřih a jen tak tak jí seděly na prsou. Jen malá nepozornost… Ale ne, my tyhle finty dobře známe. Nalepovací oboustranné tejpy určitě látku pevně drží tam, kde má být. Jennifer je přeci zkušená fashionistka a má kolem sebe ty nejlepší stylisty, kteří by nic nenechali náhodě.

@vk.vicky.vk

JLo luciendo ESPECTACULAR en la Premier de Atlas en México, #jenniferlopez #JLO #netflix #mexico #mexicocity @Netflix Latinoamérica @Netflix @

♬ sonido original – Vicky Reyes

I když šifónové šaty s vrstvami volánků vypadají spíše jako večerní negližé zámecké paničky, J. Lo v nich vypadá opět úchvatně, ostatně jako vždycky. Vlastně by se dalo říct, že přímo andělsky. Ta běloskvoucí barva jí nesmírně sluší, jakoby snad prala v tom skvělém přípravku, kterému tu nechceme dělat reklamu. Ale vy víte, o jaký jde.

Zlí jazykové si určitě stačili všimnout, že J. Lo na premiérách nedoprovází Ben Affleck. Bulvární plátky spekulují o jejich blížícím se rozvodu a prý to mezi nimi vážně skřípe. My ale věříme, že Jennifer není Agáta Hanychová, i když jistý podobný vzorec s těmi partnery by tu byl… a manželství jí snad ještě nějakou dobu vydrží. Navíc všem vytřela zrak, když dorazila se svým snubákem na ruce. A proč že nedorazil Ben? Má zajímavější povinnosti, alespoň pro nás. Natáčí totiž v Los Angeles druhý díl trháku Zúčtování.

TAKÉ JSME PSALI: JENNIFER LOPEZ OSLNILA NA TISKOVCE KE SVÉMU NOVÉMU FILMU ATLAS V CELOPRŮHLEDNÉM KOSTÝMKU

V novém filmu, který se už 24. května objeví na Netflixu, hraje Jennifer Lopez datovou analytičku jménem Atlas Shepherd, která velmi nedůvěřuje umělé inteligenci, ale bude se muset vydat na misi do vzdáleného světa a dopadnout odpadlického robota, který touží vymýtit lidstvo. Bohužel se původní plán zvrtne, takže její jedinou naději na přežití a zachránění budoucnosti lidstva bude důvěra v to, co ze srdce nenávidí, umělou inteligenci.

Více jsme o filmu a jeho ději psali zde.

Zdroj: Autorský text, People, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.