Jennifer Lopez na premiéru filmu Atlas dorazila v nádherném outfitu. Takhle štíhlá ještě nikdy nebyla

Foto: Roger Kisby/Getty Images for Netflix

Na Netflix se řítí další snímek v hlavní roli s Jennifer Lopez. Tentokrát se čtyřiapadesátiletá herečka objeví ve sci-fi snímku, kde se bude muset poprat s umělou inteligencí. Film Atlas si 20. května odbyl slavnostní premiéru v Egyptském divadle v Hollywoodu a J.Lo vypadala jako vždy úchvatně.

V pondělí 20. května Jennifer Lopez dorazila do Egyptského divadla v Hollywoodu na premiéru svého nového akčního sci-fi snímku Atlas v egyptském divadle v Los Angeles. Jako vždycky jí to samozřejmě nesmírně slušelo.

Před zraky fotoaparátů pózovala v dvoubarevném kompletu, který se skládal z bílého topu bez ramínek a černé sukně ve stylu mořské panny. Outfit dokonale podtrhoval její ultra štíhlou postavu. Nedávno J.Lo dokonce v pořadu Live with Kelly and Mark přiznala: „Jsem nejhubenější, co jsem kdy byla.“ Celý vzhled na premiéře filmu Atlas ještě perfektně doplnily výrazné šperky v čele s náhrdelníkem zdobeným pastelově zelenými drahokamy.

V novém filmu, který se už 24. května objeví na Netflixu, hraje Jennifer Lopez datovou analytičku jménem Atlas Shepherd, která velmi nedůvěřuje umělé inteligenci, ale bude se muset vydat na misi do vzdáleného světa a dopadnout odpadlického robota, který touží vymýtit lidstvo. Bohužel se původní plán zvrtne, takže její jedinou naději na přežití a zachránění budoucnosti lidstva bude důvěra v to, co ze srdce nenávidí, umělou inteligenci.

„Atlas je někdo, kdo se v podstatě uzavřel před světem. Nikomu nevěří a nechce mít nic společného s AI,“ říká Jennifer Lopez o novém filmu. Naneštěstí na své misi v dalekých končinách vesmíru nebude mít Atlas moc na výběr – uvězněná ve vysoce výkonném brnění je nucena čelit svému strachu z technologie tím, že se s ní spojí.

Po boku Jennifer Lopez se ve sci-fi novince režiséra Brada Peytona objeví Simu Liu, Sterling K. Brown, Gregory James Cohan, Abraham Popoola, Mark Strong a Lana Parrilla.

Více jsme o filmu a jeho ději psali zde.

Zdroje: DailyMail, Netflix, Photocall k filmu Atlas

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.