Jennifer Lopez oslnila na tiskovce ke svému novému filmu Atlas v celoprůhledném kostýmku

Foto: Ana Carballosa/Netflix ©2024

Po krátké pauze od thrilleru Matka na Netflix míří další snímek s Jennifer Lopez v hlavní roli. Tentokrát jde o chvílemi humorně laděný sci-fi snímek, ve kterém bude bojovat proti umělé inteligenci. JLo nyní k filmu zahájila tiskové turné.

Jennifer Lopez zahájila tiskové turné k jejímu dalšímu filmu ve spolupráci s Netflixem, který nese název Atlas. V sobotu se například se svými kolegy Sterlingem K. Brownem a Simu Liu zúčastnila akce ve Four Seasons Downtown.

Ať už se tato čtyřiapadesátiletá diva objeví kdekoliv, dokáže vždycky upoutat pozornost. A to zejména svými skvělými nebo výstředními oufity. Tentokrát se po vínovém koberci prošla v průsvitné halence, pod kterou jí prosvítala tělová podprsenka, a k ní ladících kalhotách s vysokým pasem.

„Atlas je někdo, kdo se v podstatě uzavřel před světem. Nikomu nevěří a nechce mít nic společného s AI,“ říká Jennifer Lopez o novém filmu, který dorazí na Netflix už 24. května. Naneštěstí na své misi v dalekých končinách vesmíru nebude mít Atlas moc na výběr – uvězněná ve vysoce výkonném brnění je nucena čelit svému strachu z technologie tím, že se s ní spojí.

Více jsme o filmu a jeho ději psali zde.

Zdroj: Photocall k filmu Atlas, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.