Ve třetí sérii Virgin River chybí postava Hope. Výkonná producentka vysvětlila proč

Foto: Netflix

Oblíbený seriál Virgin River se na Netflix nedávno vrátil se třetí sérií. Pokud už jste viděli všech 10 nových epizod, určitě jste si všimli, že v nich chybí jedna z hlavních postav Hope (Annette O’Toole). Výkonná producentka seriálu Sue Tenney vysvětlila, proč.

Pokud jste zhlédli třetí sérii Virgin River až do konce, určitě jste si všimli, že herečka Annette O’Toole, která hraje jednu z hlavních postav Hope, byla v celé sérii viděna pouze jednou, a to přes obrazovku. Na konci třetí série je pak v nemocnici v kritickém stavu a fanoušci se samozřejmě strachují, zda se Hope v pokračování seriálu opět ukáže.

Foto: Netflix

Výkonná producentka seriálu Sue Tenney pro Entertainment Weekly situaci vysvětlila. Hope ve třetí sérii chyběla kvůli tomu, aby její představitelka Annette O’Toole (69 let) zůstala v bezpečí před onemocněním covid-19. Původně nebylo v plánu ji z děje odstranit.

„Všichni očekávají, že situace kolem pandemie už nebudou taková, jaká byla. Takže doufáme, že budeme mít Anette ve čtvrté sérii zpět,“ říká Sue Tenney. To však zatím Netflix ještě nepotvrdil. Předpokládá se však, že se tak brzy stane.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.