Beckhamovi na londýnskou premiéru dorazili ve velkém stylu. Victoria outfitem opět dokazuje, že v jednoduchosti je krása

Foto: StillMoving.Net for Netflix

Na Netflix nedávno dorazila dokumentární série Beckham, která zavede fanoušky slavné fotbalové legendy do zákulisí jeho života a zavzpomíná na největší úspěchy i pády v jeho kariéře. Na začátku října měl dokument premiéru, kam dorazila i jeho slavná manželka Victoria s se všemi dětmi.

Nový dokument Netflixu měl 3. října slavnostní premiéru v Londýně, a kromě něj na ni dorazila také celá jeho rodina v čele s Victorií. Všichni byli vyparádění, jak se patří, rozhodli se pro elegantní styl. David měl na sobě klasický černý oblek přes bílou košili a kravatu.

Victoria, která je milovnicí jednoduchého uhlazeného stylu, také nezkoušela žádnou divočinu, ačkoliv výrazná byla dost. Měla na sobě bílý kostýmek ze svého stejnojmenného labelu, který spojila s klasickými lodičkami s béžovými bloky a černo-zlatým psaníčkem.

ČTĚTE TAKÉ: Klinická deprese nebo hodně neobvyklé koníčky: 5 zajímavostí o Davidu Beckhamovi, kterými překvapil v dokumentu na Netflixu

Z její kolekce byly i růžové šaty, které na sobě měla její dcera Harper a syn Cruz. Harper pak outfit doladila slušivou kabelkou Victoria Beckham Chain Bag. Cruz oblékl sportovní smokingové kalhoty a monogramové zapínání na knoflíky s krátkým rukávem.

Jejich starší bratr Romeo se rozhodl pro hnědý oversize oblek s volnými kalhotami a zavinovací bundou. Jeho přítelkyně, modelka Mia Regan mířila spíše k devadesátkám, když oblékla slipové šaty s nabíraným výstřihem.

PSALI JSME TAKÉ: Češi natočili dobový film o šokujícím nálezu hermafrodita. Podle některých diváků má Úsvit dokonce na Oscara

Mia Regan, Romeo Beckham, Cruz Beckham, Harper Beckham, David Beckham, Victoria Beckham, Brooklyn Peltz Beckham and Nicola Peltz Beckham
Foto: StillMoving.Net for Netflix

Nejstarší Beckhamův syn Brooklyn na sobě měl černý oblek s bílou košilí a jeho manželka, herečka Nicola Peltz Beckham, spojila kožené zavinovací šaty Valentino s černými průhlednými punčochami a špičatými lodičkami.

David a Victoria rozhodně zanechali stopu ve světě módy. David vedl několik kampaní pro luxusní značky včetně Armani, Breitling a Belstaff a Victoria si pro změnu založila svou vlastní značku.

Čtyřdílný seriál Beckham můžete sledovat právě teď na Netflixu.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.