Celebrity na nejluxusnější party ve Varech: Oscarové róby, průsvitné šaty i šik šedesátnice

Andrea Verešová , UniCredit Party na KVIFF 2023 / Foto: Herminapress

Ve Varech je celá Praha, a nejen ta. I tak by se to dalo říct. V západočeské metropoli to zkrátka aktuálně žije díky filmovému festivalu, na který dorazila řada známých osobností. V neděli se spousta z nich zúčastnila UniCredit Party, o které se mluví jako o nejluxusnější ze všech. Dorazil také prezident festivalu Jiří Bartoška.

Pavlína Němcová

Na party se objevila i topmodelka Pavlína Němcová, která zůstala i tentokrát věrná návrháři Lukášovi Macháčkovi. Vynesla jeho sněhově bílou róbu, ve které vypadala jako bohyně. Šaty byly zúžené v pase, aby hezky podtrhly její štíhlou postavu.

Nikol Švantnerová

Nikol Švantnerová na UniCredit Party zvolila krátké šaty od Ponera, které podle svých slov řešili společně online. Modelka je aktuálně novopečenou maminkou a tak musí svůj čas věnovat malé Mie a na parádu už ho tolik nezbývá. Bílo-stříbrné šaty poseté třásněmi skvěle doladily šperky Alo Diamonds. „Cítila jsem se krásně,“ dodává.

TAKÉ ČTĚTE: Móda z Karlových Varů: Barbie Čvančarová, Rolins z Bollywoodu a manželka Miroslava Donutila v šatech hodných Oscarů

Gabriela Partyšová

Moderátorka a herečka Gabriela Partyšová sáhla po černém overalu s rozšířenými nohavicemi a krajkovým zdobením u krku i místo rukávů. Trochu elegance, trochu gothic. Že by inspirace od Wednesday Addams? Rozhodně jí to slušelo.

Simona Krainová

I tady by si jistě Wednesday vybrala. Gothic styling zvolila také modelka Simona Krainová. Ta se zahalila do česné průsvitné krajky značky Poner. Šaty bez ramínek ještě doplnila černým závojíčkem připevněným ve vlasech. Dorazila po boku manžela Karla Vágnera.

Andrea Verešová

V nádherné dvoudílné róbě od Jany Pištejové zavítala na prestižní akci Andrea Verešová. Splývavá sukně a s vysokým rozparkem a top s detaily uzlů na ramínkách vypadaly naprosto dokonale. Známá modelka byla v outfitu jako éterická bytost.

TAKÉ JSME PSALI: Ponožky v lodičkách, outfit jako z Indie i pořádně šik modely aneb Celebrity na přehlídce Beaty Rajské ve Varech

Pavlína Pořízková

Vždy krásná Pavlína Pořízková zářila i tentokrát. V bílých asymetrických šatech s průstřihy od značky Anamé vypadala naprosto dokonale a ukázala perfektní postavu. Kdo by typoval, že jí za dva roky bude šedesát? Vše skvěle doladily šperky české značky Apart.

Dana Morávková

Na party se objevila také oblíbená herečka Dana Morávková. Ta si vyšla do společnosti v zeleno-bílých kalhotách a výrazném zeleném saku, jehož rukávy byly lemované pštrosím peřím. Na akci ji doprovodil manžel Petr Malásek.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: Oslnivé róby, nekonečné rozparky i odhalené dekolty. Tak se oblékly celebrity na letošní Oscary

Zdroje: KVIFF, Instagramy celebrit

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.