Ponožky v lodičkách, outfit jako z Indie i pořádně šik modely aneb Celebrity na přehlídce Beaty Rajské ve Varech

Dagmar Havlová, Přehlídka Beauty Rajské na KVIFF 2023 / Foto: Herminapress

V Karlových Varech se to během filmového festivalu hemží hvězdami a to je skvělá příležitost pro to uspořádat módní přehlídku. Tradičně se toho chopila návrhářka Beata Rajská. Kromě hereckých hvězd dorazily i další známé tváře ze světa českého šoubyznysu.

Gabriela Hámová

Na přehlídku české návrhářky Beaty Rajské, která se konala během filmového festivalu v Karlových Varech, dorazil i Aleš Háma s manželkou Gabrielou. Ta oblékla výrazné šaty na jedno rameno sahající až na zem v růžové barvě Barbie.

Gabriela Boučková

To Gabriela Boučková zvolila střídmější outfit. Na přehlídku dorazila v černých šatech ke kotníkům, které byly na ramenou zavázané do velkých mašlí. K jednoduchému outfitu zvolila béžovo-černé baleríny a stříbrnou kabelku. Jednoduché, ale slušivé.

Zuzana Donutilová

Herec Miroslav Donutil přišel v doprovodu manželky Zuzany. Té to moc slušelo v červených krajkových šatech bez ramínek, které sahaly až ke kotníkům. Pod nimi vykukovaly bílé páskové boty na podpatku. Stejně jako na zahájení měla paní Donutilová i tentokrát perfektní model.

TAKÉ JSME PSALI: Móda z Karlových Varů: Barbie Čvančarová, Rolins z Bollywoodu a manželka Miroslava Donutila v šatech hodných Oscarů

Dagmar Havlová

Nechyběla herecká legenda a bývalá první dáma Dagmar Havlová, která hýřila optimismem a rozdávala úsměvy na všechny strany. Byla k nepřehlédnutí v červeno-zlatém kaftanu, který sladila se zlatými šperky. Člověk by řekl, že si odskočila z dovolené v Indii. Její outfit tak rozhodně vypadá.

Mahulena Bočanová

Zajímavý model pak zvolila herečka Mahulena Bočanová. Obyčejný černý kalhotový oversize kostýmek proměnily v extravagantní módní kousek květy našité na jedné straně saka. Mahulena v tomto outfitu vypadala velice stylově.

Iva Kubelková

Na přehlídku dorazila také modelka a moderátorka Iva Kubelková, která se dokonce objevila i na přehlídkovém mole společně se svou dcerou. Účastnice letošního Star Dance oblékla černé mini šaty, přes které přehodila světlé sako. Na nohou pak měla lodičky, do kterých podle posledních módních trendů navlékla síťované černé ponožky.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: Emmy 2022: Zendaya měla jedny z nejhezčích rób, Reese Witherspoon zazářila v modré

Zdroje: Přehlídka Beaty Rajské v Karlových Varech

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.