Móda z Karlových Varů: Barbie Čvančarová, Rolins z Bollywoodu a manželka Miroslava Donutila v šatech hodných Oscarů

Foto: Herminapress (koláž)

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary je každým rokem přehlídkou nejen českých hvězd. Zahájení letošního 57. ročníku si nenechaly ujít celebrity ze světa filmu, hudby ani modelingu. Některé dámy vsadily na odvážné střihy nebo barvy, jiné zase na klasiku. Komu to slušelo nejvíc? Posuďte sami.

Pavlína Němcová

Mezi hvězdami, které se objevily v Karlových Varech, byla i topmodelka Pavlína Němcová. Ve svých jednapadesáti letech předvedla luxusní postavu v zelených šatech se stylově řešenými rukávy od Lukáše Macháčka. Celek dozdobila šperky Messika.

Jitka Čvančarová

Herečka Jitka Čvančarová ví, že létu vládne barbiecore styl, a to nejen díky filmu Barbie, který brzy přijde do kin. Do Varů oblékla výrazné růžové minimalistické šaty s dlouhým pláštěm. Outfit doplnila stříbrným psaníčkem a šperky od jedné z nejstarších šperkařských rodin na světě Gismondi 1754.  

Hana Vagnerová

Herečka Hana Vagnerová oblékla na červený koberec modré korzetové šaty bez ramínek od Borise Krále, které stejně jako Pavlína Němcová, doplnila šperky Messika. Jednoduchý model byl stylový a herečce velmi slušel. Není třeba okázalých rób obřích rozměrů a se spoustou výšivek a zdobení. V jednoduchosti je prostě krása.

ČTĚTE TAKÉ: Dobrý den, prsa ven. Heidi Klum v Cannes oblékla opravdu odvážné šaty a nedala si pozor na bradavky

Eliška Křenková

Třiatřicetiletá herečka Eliška Křenková se celkem odvázala, když na zahájení karlovarského festivalu dorazila v průsvitných černých šatech od Lukáše Macháčka spojených s rukavičkami. Celý outfit perfektně doladily minimalistické šperky Tiffany & Co.

Zuzana Donutilová

Manželka Miroslava Donutila, Zuzana, vypadala, jako kdyby vyrazila na Oscary. V bílé róbě od Beaty Rajské ozvláštněné květinovou krajkou kolem výstřihu, by klidně mohla. Vypadala naprosto perfektně. Celý styling krásně doplnilo stříbrné psaníčko a jemné šperky.

Jana Plodková

Herečka Jana Plodková v módě rozhodně umí chodit a to ukázala i letos na zahájení festivalu v Karlových Varech, když oblékla komplet skládající se z áčkové midi sukně a topu, který s ní barevně korespondoval. Tento styling je velmi šik a moderní. Model pochází od Zuzany Kubíčkové, která jej ušila přímo Janě na míru pro tuto příležitost. „Okázalá látka, odvážný nápad, desítky hodin práce a čtyři zkoušky daly vzniknout dvoudílné večerní róbě s drobným vrchním dílem a objemnou skládanou sukní. Jedinečnost modelu podtrhuje i složitý vzor látky v podobě stromů, květů a drobných ptáčků evokující rajskou zahradu,“ píše návrhářka na svém Instagramu. Outfit Jana doplnila šperky Cartier.

TAKÉ ČTĚTE: Reese Witherspoon na premiéře nové romantické komedie okouzlila v šatech připomínajících Pravou blondýnku

Jitka Schneiderová

Na 57. ročníku festivalu nesmí chybět herečka Jitka Schneiderová, která je jeho pravidelnou účastnicí. Na zahájení oblékla zelené šaty na ramínka od Zuany Kubíčkové s vysokým rozparkem. Barva se skvěle hodí k jejímu odstínu vlasů. „Šaty budou dál pomáhat. Vydražíme je a veškerý výtěžek půjde maminkám s dětma, které nemají jednoduchou finanční situaci a pěstounské rodině,“ prozradila herečka na svém Instagramu.

Aňa Geislerová

Překvapivý model na červeném koberci předvedla Aňa Geislerová. Její šaty byly vytvořené ve spolupráci s Pilsner Urquell a byly vyrobeny z pivní pěny. Přesněji na jejich výrobu bylo použito přibližně 300 litrů piva. Vědci v laboratořích Nanollose na látce, z kterých jsou šaty vyrobené, pracovali přibližně tři měsíce. Využili proces fermentace, který přeměňuje látky obsažené v pivě v hustou „látku“ mikrobiální celulózy, což je přírodní polymer podobný bavlně.

Daniela Peštová

Po boku manžela Pavola Habery dorazila do Varů i modelka Daniela Peštová. Její jemně růžová plisovaná róba nazvaná Nymph pochází od ukrajinské módní značky J’amemme. K jemné blondýnce se tato barva perfektně hodila. Šperky značky Roberto Coin byly jen třešničkou na dortu.

Ester Geislerová

Nejvýraznější šaty měla rozhodně Ester Geislerová. Její svítivě zelená róba od Štěpánky Pivcové, jejíž modely často nosí i první dáma Eva Pavlová, přitahovala pozornost ze všech stran. Rozhodně byla odvážná! „Cítila jsem se skvěle a sama sebou. Šaty na míru nejsou padnoucí na tělo, ale zachycují, jaká jsem,“ píše ke svému vzhledu na Instagramu herečka.

Sara Sandeva

Na zahájení filmového festivalu dorazil také herecký pár Jakub Prachař a Sara Sandeva. Herečka vypadala jako Večernice v černých šatech na jedno rameno od Hermine Atelier, které krásně zvýrazňovaly její ženskou siluetu. Róba se třpytila jako hvězdné nebe a herečka v ní vypadala přímo dokonale. Kabelka posetá peříčky celý outfit skvěle dotáhla.

Dara Rolins

Kromě premiéry filmů měla svou premiéru ve Varech i Dara Rolins. Ta byla na filmovém festivalu vůbec poprvé. Zpěvačka oblékla dvoudílné šaty od Lukáše Kimličky, které připomínají outfity hereček z bollywoodských filmů. Skládaly se z oranžové sukně a blyštivého zlatého topu. Outfit Dara doplnila luxusními šperky.

TAKÉ JSME PSALI: Francouzská elegance i vykukující bradavky. Takhle se hvězdy oblékly na BRIT Awards 2023

Zdroj: Filmový festival v Karlových Varech, Instagramy jednotlivých celebrit a návrhářů

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.