Jenna Ortega na premiéru Vřískotu zvolila hodně odvážný outfit. Během chvíle jí ho zašpinili fanoušci

Foto: Netflix

Herečka Jenna Ortega alias Wednesday dorazila s dalšími kolegy a kolegyněmi z branže na premiéru hororu Vřískot 6, která se konala v New Yorku. Herečka pro tuto příležitost zvolila velmi odvážný outfit. Čistý vydržel ale asi jen 5 minut.

Jenna Ortega, která se proslavila rolí Wednesday Addamsové v populárním seriálu Netflixu, vynikala na červeném koberci newyorské premiéry Vřískotu 6 v odvážném černobílém outfitu. Ten se skládal z bílých košilových šatů šitých na míru s opravdu odvážným výstřihem a černého blejzru. Celý komplet pochází z dílny Jeana Paula Gaultiera.

Outfit doplněný šperky Tiffany & Co. však bohužel nezůstal bez poskvrny. Během toho, co se 20letá herečka těsně po příjezdu podepisovala, dostal se jí na bílou část šatů inkoust a ona pak po zbytek včera pózovala před fotografy s modrou skvrnou. Vypadalo to ale, že je nad věcí a moc ji to netrápí.

S chladnou tváří, stejně jako by se tvářila Wednesday, zachovala Jenna klid. Tahle situace by přitom rozrušila jistě mnoho jejích slavných kolegyň.

Jenna Ortega nebyla na premiéře jen hostem. Ve Scary Movie 6 si totiž zopakovala svou roli Tary Carpenter ze Scary Movie 5.

Zdroje: Bazaar, Standard

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.