Novinka The Drama spojí dvě obří hollywoodská jména. Spider-manova láska se ve filmu zamiluje do Batmana

Foto: Niko Tavernise / Metro Goldwyn Mayer Pictures

Pořádné drama chystají tvůrci hojně diskutované novinky, ve které si zahrají dvě velké hollywoodské hvězdy. Po boku lamače srdcí Roberta Pattinsona se ve snímku s názvem The Drama objeví talentovaná Zendaya. Přestože filmaři detaily zatím úspěšně drží pod pokličkou, už nyní to vypadá na velkou pecku.

Kvalitní romantické drama či komedii aby v posledních letech člověk pohledal. Nejenže se do těchto žánrů filmařů tvůrci ani raději příliš nepouští, když se ale nějaký kousek objeví, většinou za moc nestojí. Čerstvý vítr do plachet nyní na scénu hodlá pod záštitou artového studia A24 přinést norský režisér Kristoffer Borgli, kterého filmoví fanoušci znají díky nedávné fantasy komedii To se mi snad zdá (Dream Scenario) s Nicolasem Cagem v hlavní roli. 

PSALI JSME: DOJEMNÝ SNÍMEK WE LIVE IN TIME S FLORENCE PUGH A ANDREW GARFIELDEM MĚL PREMIÉRU. FOTKY Z FILMU BAVÍ INTERNET

Borgli na připravované novince s názvem The Drama spolupracuje s velkými jmény, jako je Ari Aster a jeho produkční společnost Square Peg. Lidé si ho pravděpodobně nejčastěji spojí s mysteriózním a úspěšným hororem Slunovrat (Midsommar), ve kterém si zahrála hvězdná Florence Pugh

Kromě známých tvůrčích tváří ale filmaři plánují i závratné obsazení. O ztvárnění ústřední dvojice by se totiž neměl postarat nikdo jiný než Zendaya a Robert Pattinson. Slavná herečka v posledních letech sklízí jeden úspěch za druhým, a to jak se seriálem Euforie, nedávnými Rivaly nebo filmovou adaptací sci-fi eposu Duna. V sérii superhrdinských snímků o Spider-manovi si také našla životní lásku, partnera Toma Hollanda.

ČTĚTE TAKÉ: ŽHAVÉ DRAMA SE ZENDAYOU SKLÍZÍ CHVÁLU. RIVALOVÉ JSOU PODLE PRVNÍCH RECENZÍ NEJVÍC SEXY FILMEM ROKU A AGRESIVNÍ JÍZDOU NA HORSKÉ DRÁZE

Foto: Sony Pictures

Pattinson se v uplynulé době dokázal prosadit jako vážený herec ve filmech Maják, Král, Tenet nebo jako temný strážce Gothamu Batman. Nedávno se mu zadařilo také v osobním životě, když se mu se zpěvačkou a modelkou Suki Waterhouse v březnu narodilo první dítě. 

O čem přesně The Drama bude tvůrci zatím neprozradili. Dle dostupné krátké synopse se ale zmiňované duo ocitne na životním rozcestí den před svatbou. Jen pár hodin do jejich velkého momentu se totiž něco zvrtne, a pár tak bude nucen vydat se nečekanou a nekonvenční cestou. 

Zdroje: Deadline, ČSFD, The Economic Times, Variety, Netflixer

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.