Stánek s polibky 3: Elle čeká těžká volba mezi nejlepším kamarádem a přítelem

Lucie Zajdáková
Foto: Marcos Cruz/Netflix

Fanoušci filmu Stánek s polibky (The Kissing Booth) nemuseli čekat příliš dlouho na pokračování této romantické komedie. Druhý díl byl odvysílán v červenci roku 2020 a nyní Netflix vydal díl třetí. Elle (Joey King) zažívá před nástupem na vysokou školu velké dilema, kdy se musí rozhodnout, jakou školu si vybere.

Výběr školy je pro ni náročný. Ell se rozhoduje mezi Berkeley a Harvardem, a přestože se snaží rozhodnout dle svého nejlepšího uvážení, její rozhodnutí může někomu z jejích nejbližších ublížit. Se svým nejlepším kamarádem Leem (Joel Courtney) si slíbili, že společnou půjdou na Berkeley. Zároveň by Elle ráda nastoupila na Harvard, kam chodí i její přítel Noah (Joel Elordi).

Elle a její přátelé se rozhodnou strávit léto v prázdninovém domku na pláži a zažít to nejlepší léto na světě. Elle společně s Leem najdou jejich Beach Bucked List, tedy seznam nejbláznivějších aktivit, které si sepsali v dětství. Na seznam si sepsali věci jako seskok z útesu, vítězství v soutěži v pojídání koláče, karaoke s balonky nafouknuté heliem nebo potápění se žraloky. Všechny tyto aktivity by měli nejlepší kamarádi stihnout před nástupem na vysokou školu.

Elleina práce v restauraci, hlídání mladšího bratra a plnění všech položek z daného seznamu má dopad na její vztah s Noahem. Na scéně se také objeví Marco (Taylor Perez), kterého můžete znát z předchozích dílů, a trochu rozvíří vody mezi zamilovaným párem.

Nové pokračování Stánku s polibky je nyní dostupné i na českém Netflixu.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.