Pokračování napínavé detektivky Na nože zná první hvězdná jména. Objeví se v něm slavní fešáci i okatá herečka

Tereza Pulgretová
Foto: Netflix

Daniel Craig nedávno promluvil o pokračování populární filmové série Na nože. Třetí snímek o detektivu Benoitu Blancovi s názvem Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery (Probuzení mrtvého muže) slibuje akci, nebezpečí a další zapeklitou záhadu. Pod rouškou tajemství dosud bylo i herecké obsazení.

Teprve nedávno se fanoušci mysteriózních krimi, kde zamotané zločiny vyšetřuje fešný detektiv Benoit Blanc v podání Daniela Craiga, dozvěděli, že se další záhady dočkají už v příštím roce. Novinku Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery uvedli tvůrci krátkou upoutávkou, ve které slavný herec klidným hlasem láká na slibné pokračování. Kousek bude distribuován Netflixem jako součást Johnsonovy smlouvy o dvou pokračováních v hodnotě 450 milionů dolarů.

Ačkoliv příběhová linka zatím zůstává divákům zahalena, v posledních dnech se vynořují první informace o hereckém obsazení. A je mezi ním i několik dobře profláknutých tváří. Po šílenství, které přineslo romantické drama Rivalové, se na scéně ukáže Josh O‘Connor, kterého fanoušci znají hlavně z role prince Charlese v seriálu Koruna, za kterou si vysloužil cenu Emmy. Umělec se také brzy objeví po boku Paula Mescala v gay romanci s názvem The History of Sound.

ČTĚTE TAKÉ: DO ČESKÝCH KIN KONEČNĚ MÍŘÍ OSUDOVÁ LÁSKA ELVISE PRESLEYHO. PRISCILLA ODHALUJE ŽIVOT ŽENY, KTERÁ MĚLA VŠE A ZÁROVEŇ NIC

Foto: Netflix

Další, kdo se postaví před režisérské křeslo Riana Johnsona, který se na plac vrací i jako scenárista, je mladá talentovaná kráska Cailee Spaeny. Tu milovníci životopisných kousků můžou nyní vidět v kinosálech jako manželku slavného zpěváka Priscillu Presley.

Přehlídka hvězdných jmen tím ale nekončí a ke štábu se podle všeho připojí i Mila Kunis známá z komedie Kamarád taky rád, Méďa nebo dramatu Černá labuť, kde si zahrála dvojroli s Natalii Portman, jež za svůj výkon poté dostala Oscara.

Poslední nový člen této filmové „rodinky“ potěší především fanoušky britského komediálního seriálu Potvora, ve kterém se cynická a sarkastická Phoebe Waller-Bridge zamiluje do sexy kněze. A právě toho ztvárnil Andrew Scott, jenž se nedávno uspěl v novém krimi seriálu od Netflixu s názvem Ripley.

PSALI JSME: NEJNAPÍNAVĚJŠÍ DETEKTIVKA NETFLIXU BUDE MÍT POKRAČOVÁNÍ. DANIEL CRAIG BUDE ŘEŠIT TEN NEJNEBEZPEČNĚJŠÍ PŘÍPAD ZE VŠECH

Foto: Netflix

Zdroje: Deadline, ČSFD, Vogue, Deadline, Variety

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.