Komediální akční nářez roku: Eddie Murphy se vrací jako Policajt z Beverly Hills. Netflix vydal nadupaný trailer

Eva Lenská
Foto: Netflix

Zapněte syntezátory, Eddie Murphy je zpět jako Axel Foley. V oficiálním traileru nahlédnete na návrat legendárního detroitského policisty. Ve filmu Policajt v Beverly Hills: Axel F (Beverly Hills Cop: Axel F) uvidíme hlavního hrdinu opět na hlídce v Beverly Hills se starými i novými přáteli. A možná i s rodinným příslušníkem.

Detektiv Axel Foley (Eddie Murphy) se vrací na služebnu v Beverly Hills. Poté, co je ohrožen život jeho dcery (Taylour Paige), se spojí s novým parťákem (Joseph Gordon-Levitt) a starými kamarády Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Johnem Taggartem (John Ashton), aby rozproudili akci a odhalili spiknutí.

ČTĚTE TAKÉ: KRVÁK ROKU: HOROR PLNÝ KRVE, VYTRHANÝCH ZUBŮ, STRHANÝCH NEHTŮ A DŮSLEDKŮ SEBENENÁVISTI SKLIDIL 13MINUTOVÝ POTLESK VE STOJE

Pokračování legendárního projektu o Policajtovi v Beverly Hills si tentokrát vzal na starost režisér Mark Molloy. Na scénáři pracovali Will Beall, Tom Gormican a Kevin Etten. Podle čerstvé upoutávky se můžeme těšit na pořádnou jízdu, nestárnoucího Murphyho v akci a plno vtipných hlášek. Bez šílených bouraček a přestřelek se to samozřejmě neobejde.

Proč dát Policajtovi v Beverly Hills po tolika letech šanci, zejména když třetí díl z roku 1994 diváky zrovna moc nezaujal? „Eddie je tak neuvěřitelný umělec. Umí hrát drama, umí hrát komedii, umí cokoliv. A je to pořád ten samý Axel Foley. Pořád je na ulici. Pořád dělá to, co dělá. S věkem člověk samozřejmě moudří. Ale pořád má jiskru v oku,“ uvedl pro Tudum producent filmu Jerry Bruckheimer, který stojí za hity, jako jsou Top Gun: Maverick a Skála. Dejte tedy na jeho slova. Nudit se určitě nebudete.

Akční komedie Policajt v Beverly Hills: Axel F bude na Netflixu dostupná 3. července.

Zdroje: Netflix, Tudum

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.