Musí trénovat bezdomovce a do cesty mu leze otravná režisérka. Nová sportovní komedie na Netflixu oslní vtipem i špetkou romantiky

Eva Lenská
Foto: Plus M Entertainment

Pro fanoušky fotbalu a romantických komedií má Netflix jedno překvapení. Jihokorejský snímek Sen (Dream) rozhodně potěší tou správnou letní a sportovní atmosférou. A nepůjde o jen tak obyčejné fotbalisty. Na hřiště tentokrát nastoupí bezdomovci, jejich mrzoutský trenér a sličná režisérka dokumentárních filmů.

Sportovní snímek se špetkou romantiky i humoru vypráví příběh netradičního fotbalového týmu, který se hodlá zúčastnit Světového poháru bezdomovců, každoroční mezinárodní fotbalové akce. Něco takového není jednoduché a pokud chce tým vyhrát, pak je to skutečně pořádná výzva.

Profesionální fotbalista Yoon Hong Dae (Park Seo Joon) dělal potíže, a tak dostal od disciplinární komise trest. To ale není všechno! Kromě toho mu byl svěřen nelehký úkol. Byl jmenován trenérem fotbalového týmu bezdomovců, kteří nikdy fotbal nehráli, což ho samozřejmě nenadchlo. Navíc se mu plete do cesty otravná režisérka dokumentů Lee So Min (IU), která chce o jeho týmu natočit dokument. A přestože dokáže prostřednictvím kamery dokonale vystihnout dojemné momenty, ani ona nejásá nadšením.

ČTĚTE TAKÉ: Škola sebevědomí a hon na ženicha: Kniha a Netflix napovídají, co se bude dít ve 3. řadě seriálu Bridgertonovi

Film o délce 125 minut natočil režisér a scenárista Lee Byung Hun. Natáčelo se nejen v Jižní Koreji, ale také v Maďarsku. Fanoušky jihokorejských filmů a seriálů těší především účast populární zpěvačky IU, známé ze seriálu Persona, a charismatického Park Seo Joona, jenž miluje sport a zahrál si v seriálu Třída z Itaewonu.

Jak už bylo naznačeno, Park Seo Joon je velkým fanouškem fotbalu. Mezi jeho přátele patří i profesionální fotbalista Son Heung Min, který hraje za anglický klub Tottenham Hotspur a za jihokorejský národní tým. Není divu, že po této roli s radostí skočil a měl dostatek inspirace. Usilovně se snažil, aby jeho hrdina působil uvěřitelně a náročné fotbalové scény zvládl všechny sám.

Sportovní snímek Sen bude mít na Netflixu premiéru už 25. července.

Zdroj: Naver, what’s on netflix, The Korea Times

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.