Má Amanda: Filipínský snímek vypráví příběh o hlubokém přátelství a lásce

Eva Lenská
Foto: Netflix

Dnes tu pro vás máme jeden filipínský romantický film o jedinečném přátelství, na které se dá vždycky spolehnout. Podívejme se, co o něm řekla režisérka, která zároveň ztvárnila i hlavní hrdinku.

Snímek Má Amanda (My Amanda) je režijním debutem filipínské herečky Alessandry de Rossi, která se obsadila i do hlavní ženské role a napsala scénář. Hlavního hrdinu si zahrál Piolo Pascual, jenž je jedním z producentů filmu.

Už vás někdy napadlo, co je mezi přátelstvím a láskou, nebo zda spolu mohou muž a žena kamarádit, aniž by v tom bylo něco víc? Tento snímek se právě na podobný typ otázek a vztahů zaměřuje. Alessandra de Rossi ještě před premiérou prohlásila, že film je dárkem pro Pascuala, který produkoval snímek Kita Kita, v němž si dříve také zahrála.

Poté dodala: „Tento film je o přátelství a o tom, jak moc si vážím vztahů, které jsou upřímné, ohromující a které mají velmi hluboký dopad, alespoň pro mě. Neexistuje žádná jednotná nebo univerzální definice, která by vysvětlila, jak velkou vděčnost člověk prožívá, když mu jiná bytost dá šanci věřit v sebe sama.“

Piolo Pascual prohlásil, že by si přál, aby film vzal diváky na cestu “hlubokého přátelství” a doplnil: „Jsem nadšený, že se mohu s diváky podělit o pocit, že jsem s někým na stejné cestě, při zjišťování, co může hluboké přátelství druhému nabídnout, a vychutnat si lásku, která je v tomto filmu tak vznešeně vyjádřena. Snímek Má Amanda vás už brzy vezme na výlet.“

Film Má Amanda má na Netflixu premiéru 15. července a kromě výše uvedených herců si v něm zahráli i Luz Valdez, KC Montero a Helga Krapf.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.