V 84 letech bude Chuck Norris bojovat proti mimozemšťanům. V akčním béčku předvede, že ještě nepatří do starého železa 

Michaela Pašková
Foto: Quiver Distribution

Už za pár týdnů Chuck Norris světu ukáže, co ve svých 84 letech ještě dovede. I přes svůj pokročilý věk ztvární jednu z hlavních postav v novém akčním sci-fi bijáku Agent Recon, kde se svým týmem půjde po krku mimozemšťanovi. Akcí nabité béčko by si jeho fanoušci rozhodně neměli nechat ujít.

Letos to bude přesně dvanáct let, co do kin vstoupil druhý díl filmové série Expendables: Postradatelní, který se na Kinoboxu těší skvělému hodnocení 79 %. Tehdy to bylo naposledy, co jsme mohli Chucka Norrise zahlédnout v plné parádě nakopávat zadky nepřátelům.

Od té doby se mihl v menších epizodních rolích, jako například v kriminálním seriálu Havaj 5-0, a dokumentech, ale jinak si plnými doušky vychutnával zasloužený odpočinek. Dlouho mu to ovšem nevydrželo, protože kromě letošní novinky ztvární po boku Vanilla Ice jednu z rolí v připravované akční komedii Zombie Plane: Z-Force 1.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: TĚM SE VYHNĚTE OBLOUKEM: NEJHORŠÍ NOVINKY, KTERÉ V DUBNU VYŠLY NA NETFLIXU VČETNĚ ZPRZNĚNÉHO SCI-FI, KTERÉ MĚLO BÝT VELKOFILMEM

Za vznikem akčního sci-fi bijáku Agent Recon stojí hongkongský akční specialista Derek Ting, který se rozhodl, že chytí příležitost za pačesy a rovnou si v novince zahraje nadaného nováčka Jima. Právě jeho velitel tajných jednotek Alastair (Norris) vyzve, aby se s ním vydal prozkoumat podezřelé energetické poruchy na základně v Novém Mexiku.

Nepotrvá to dlouho, než zkušená jednotka vedená plukovníkem Greenem (Marc Singer) zjistí, že proti nim stojí neznámá bytost, která má nejen mimořádnou sílu a rychlost, ale dokáže z lidí udělat poslušné vraždící loutky. Zatímco se pánové budou probojovávat nezastavitelnými hordami, musí samozřejmě stihnout zabránit zániku lidstva a odhalit pravdu o nepřátelské mimozemské základně.

PSALI JSME TAKÉ: 9 FILMŮ, KTERÉ V KVĚTNU DORAZÍ NA NETFLIX: THRILLER O PRANÍ ŠPINAVÝCH PENĚZ NEBO OČEKÁVANÝ SCI-FI KOUSEK S JENNIFER LOPEZ

Agent Recon
Foto: Quiver Distribution

Derek Ting v rozhovoru pro Deadline poznamenal, že během toho, co se Norris a Singer připravovali, se společně se svým kaskadérským týmem postaral o to, aby lidem dopřáli epickou zábavu. Do práce navíc zapojili i syna Norrise, který vytvořil choreografii všech bojových sekvencí svého otce.

Už z traileru je poznat, že film Agent Recon si na nic hrát nebude a půjde o slušné adrenalinové béčko. Nejenom, že se dočkáme jedné akční scény za druhou, vraždících hord a naštvaného mimozemšťana, ale kromě toho to vypadá, že Norrisova postava bude v podstatě robot.

Ačkoli Agent Recon bude mít premiéru ve vybraných amerických kinech, fanoušci Chucka Norrise nemusí zoufat, protože 21. června vstoupí na VOD.

Zdroje: Deadline, Firstshowing.net, CBR, Kinobox

Hodnocení na Kinoboxu: 79 %

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.