Colin Farrell natočí film pro Netflix. Spolupráce s režisérem oscarového válečného dramatu vzbuzuje velká očekávání

Eva Lenská
Foto: Walt Disney Studios Motion Pictures

Herec Colin Farrell má stále plné ruce práce. Držitel dvou Zlatých glóbů si nyní zahraje ve filmu Edwarda Bergera, jenž má na svědomí například válečný hit Na západní frontě klid. Novinku pro Netflix natočí podle známé románové předlohy.

Farrell ztvární hlavní roli ve filmu The Ballad of a Small Player, který bude natočený podle stejnojmenného románu spisovatele Lawrence Osborna. Režii si vzal na starost Edward Berger a o scénář se postará Rowan Joffe. Práce by měla začít letos v létě v Asii.

Děj se soustředí na hazardního hráče, který je zvyklý hrát o vysoké sázky a potýká se s dluhy i pochybnou minulostí. Svět hráčů ho zná, on se však snaží být v Macau co nejméně nápadný, když potká spřízněnou duši.

ČTĚTE TAKÉ: OBLÍBENÉ POSTAPOKALYPTICKÉ SCI-FI BUDE MÍT POSLEDNÍ ŘADU. NETFLIX VYDAL TEMNOU UPOUTÁVKU A PROZRADIL DATUM PREMIÉRY

Film produkují Berger z Nine Hours, Mike Goodridge z Good Chaos a Matthew James Wilkinson ze Stigma Films. Jak už bylo řečeno, Berger pro Netflix vyrobil také úspěšný kousek Na západní frontě klid, který se pyšní čtyřmi Oscary a na Kinoboxu má skvělé hodnocení 75 %. Můžeme tedy doufat, že i v případě The Ballad of a Small Player půjde o nezapomenutelné dílo.

Charismatického Ira můžou diváci v současné době vídat na Apple TV+ v seriálu Sugar. Ten má na Kinoboxu vynikající hodnocení 78 %. Farrell v něm hraje soukromého detektiva Johna Sugara, který vyšetřuje zmizení vnučky hollywoodského producenta.

Zdroje: The Hollywood Reporter, Kinobox

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.