Oblíbené postapokalyptické sci-fi bude mít poslední řadu. Netflix vydal temnou upoutávku a prozradil datum premiéry

Foto: Kirsty Griffin/Netflix

Mnoho diváků Netflixu už netrpělivě vyhlíží třetí a zároveň poslední řadu dobrodružného postapokalyptického sci-fi Sweet Tooth: Chlapec s parožím. Dobrou zprávou je, že se ji dočkají už letos, a to velmi brzy. Netflix oznámil její uvedení na 6. června a vydal upoutávku.

Dobrodružné postapokalyptické sci-fi o hybridních dětech Sweet Tooth: Chlapec s parožím, bude mít letos poslední řadu. Ta bude mít premiéru už 6. června a Netflix k ní vydal také novou upoutávku. Závěrem dvojky se Gus, Jepperd, Wendy a Bear vydávají na ledovou Aljašku, kde se bude odehrávat poslední řada.

Podle toho, co zatím víme, bude poslední řada mnohem temnější než ty předchozí. Každá z postav se navíc bude vyrovnávat s nějakým zraněním nebo citovou ztrátou. Všichni se však budou snažit žít dál, protože si uvědomí, že se jejich život zkrátka nezastaví.

„Třetí řada je arktickým příběhem s novými vzrušujícími dobrodružstvími. Doufáme, že bude uspokojivým završením epického příběhu. Gus uvidí stránku světa a lidstva, kterou v první a druhé řadě neviděl,“ řekl před časem pro Tudum showrunner seriálu Jim Mickle.

V obsazení nebudou chybět staré známé tváře jako Gus (Christian Convery), Jepperd (Nonso Anozie), Becky (Stefania LaVie Owen), Wendy (Naledi Murray), Gusova matka Birdie (Amy Seimetz) nebo Dr. Singh (Adeel Akhtar). Objeví se také hrozba v podobě nových postav Helen Zhang (Rosalind Chao) a její dcery Rosie (Kelly Marie Tran) nebo Wolf Boys, kteří se snaží restartovat lidské zrození a považují Guse za řešení svých plánů.

Chlapec s parožím
Foto: Matt Klitscher/Netflix © 2024

Když procházejí nebezpečným terénem, ​​Gus a jeho skupina přátel najdou útočiště na základně na Aljašce, kde se setkají s novými postavami včetně Siany (Cara Gee) a její hybridní dcery Nuky (Ayazhan Dalabayeva). Čas na nalezení odpovědí běží, všechny aliance jsou testovány a osudy postav se proplétají, což vede k napínavému vyvrcholení, které určí osud lidstva a hybridů.

Sweet Tooth: Chlapec s parožím patří k nejoblíbenějším seriálům na Netflixu a své příznivce si získal i mezi českými diváky. Na Kinoboxu má například hodnocení 74 %.

Zdroje: Tudum, Netflix

Hodnocení na Kinoboxu: 74 %

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.