Gillian Anderson (55) na sebe strhla pozornost na premiéře filmu Rozhovor dekády. Herečka vypadala naprosto úchvatně

Foto: Peter Mountain/Netflix

Herečka Gillian Anderson se brzy na Netflixu objeví v životopisném dramatu Rozhovor dekády (Scoop), který se zabývá skandální aférou a zpovědí prince Andrewa v pořadu Newsnight. Film měl nyní světovou premiéru v The Curzon v Mayfair v Londýně, kde na sebe Gillian Anderson strhla pozornost v zelených šatech.

Životopisné drama Rozhovor dekády, které se zabývá skandální aférou a zpovědí prince Andrewa v pořadu Newsnight, dorazí ne Netflix už 5. dubna. Snímku přidává na hodnotě i jeho vynikající obsazení.

Prince Andrewa si zahrál herec Rufus Sewell a Emily Maitlis zase ztvárnila Gillian Anderson. Režisér Philip Martin Rozhovor dekády natočil podle autobiografické knihy Scoop od bývalé producentky Sam McAlister (Billie Piper), která tehdy celý rozhovor zařídila.

Pětapadesátiletá herečka Gillian Anderson, která už dříve zazářila v seriálech Sexuální výchova nebo Koruna, nechyběla na londýnské premiéře filmu, kde vypadala naprosto fantasticky v zelených šatech bez ramínek. Svůj vzhled doplnila elegantními stříbrnými páskovými botami na vysokém podpatku. Na akci se k ní připojili i její herečtí kolegové a kolegyně

O čem je film Rozhovor dekády?

Skandál prince Andrewa souvisel s jeho přátelstvím s americkým magnátem Jeffrey Epsteinem, který byl obviněn z obchodu se sexem s nezletilými dívkami a k tomu vlastnil ostrov, kterému se přezdívalo „ostrov pedofilů“.

Emily Maitlis se tehdy zaměřila na tvrzení Virginie Giuffre, že byla v sedmnácti letech na příkaz Epsteina donucena k sexu s princem. Ten to sice popíral, nicméně letové záznamy potvrdily, že se on i mladá dívka se na místech, kde se měli setkat, v danou dobu skutečně nacházeli.

Britská královská rodina v té době zažila pořádně horkou sprchu. Královnin oblíbený syn musel vrátit všechna jmenování do čestných vojenských a charitativních pozic, v nichž ji oficiálně zastupoval. Rovněž odstoupil ze svých veřejných funkcí. A aby toho nebylo málo, Victoria Giuffre požadovala odškodnění.

Více jsme o filmu Rozhovor dekády psali zde.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.