Byl to ten nejhorší nápad na světě, říká Jennifer Lopez o společném vystoupení se Shakirou

Foto: Monica Schipper (Netflix)

Před pár dny na Netflixu vyšel dokument Poločas (Halftime) o Jennifer Lopez. V něm hvězda mimo jiné promluvila i o společném vystoupení na Super Bowlu 2020 se svou kolegyní latinskoamerickou popovou hvězdou Shakirou.

Jennifer Lopez v dokumentu Halftime řekla, že to byl „nejhorší nápad na světě“, aby společně se Shakirou vystupovala v poločase zápasu. „Máme šest podělaných minut,“ řekla Lopez ve filmu podle Entertainment Weekly s tím, že kvůli tomu měla málo času na zazpívání pořádné části kterékoli jedné písně. „Musíme mít své pěvecké části. „Nebude to podělaná taneční revue. Musíme zazpívat naše poselství,“ řekla.

„To je ten nejhorší nápad na světě nechat dva lidi současně vystupovat na Super Bowlu. Ten nejhorší nápad na světě,“ pokračovala popová diva. Její dlouholetý manažer Benny Medina ji v myšlenkách podpořil. „Obvykle máte na Super Bowlu jednoho headlinera. Ten dělá show. A pokud se rozhodnou mít další hosty, je to jejich volba. Ale bylo urážkou říkat, že na práci, kterou historicky dělal vždy jeden umělec, potřebujete dvě Latinoameričanky,“ řekl pro Entertainment Weekly.

Čtete také: 6 sexy filmů, které si pustit v podvečer: Nechybí 365 dní ani Padesát odstínů šedi

Když například Madonna a Lady Gaga v roce 2012 a 2017 vystupovaly jako hlavní hvězdy na Super Bowlu, každá z nich dostala více jak 13 minut na sólové vystoupení. Poločasová show Super Bowlu 2020 trvala asi 14 minut, takže Jennifer Lopez a Shakira měly každá přibližně sedm minut, aby předvedly výběr svých největších hitů. „Pokud to měl být dvojitý headliner, měli nám dát 20 minut,“ řekla v dokumentu Lopez Shakiře.

Lidé si ale stěžovali tehdy na úplně něco jiného. Jak uvádí CNN, Federal Communications Commission po představení obdrželo 1 312 stížností, přičemž mnoho lidí uvedlo, že pořad byl nevhodný pro děti. Některé ze stížností uváděly, že byla Jennifer Lopez velice málo oděná. Jiní diváci zase měli problém s tím, že během své části show tančila u tyče.

Mohlo by vás zajímat: Na tenkém ledě: Nadějná krasobruslařka bojuje s restartem kariéry a bipolární poruchou

Zdroje: Entertainment Weekly, CNN

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.